Skip to main content

Pro TV va difuza finala MasterChef în această seară. Show-ul culinar, la bătaie cu meciul Steaua - Viitorul

 
Pro TV va difuza finala MasterChef în această seară. Show-ul culinar, la bătaie cu meciul Steaua - Viitorul

Pro TV va difuza în această seară, de la ora 20.30, finala show-ului culinar MasterChef. Emisiunea de pe Pro TV se va lupta diseară cu serialul turcesc Furtună pe Bosfor, de pe Kanal D și cu meciul Steaua - Viitorul Constanța, difuzat de TVR 1, Look TV, Dolce Sport 1 și Digi Sport 1. 

Publicitate

Din cei 24 de concurenți care au intrat în competiție, în ultima etapă a emisiunii au ajuns Claudia Sima, Andrei Voica Marian și Liviu Balint.

"Finalistii vor avea la inceputul editiei 10 minute pentru a alege din camara MasterChef toate ingredientele necesare, care vor compune cele trei preparate ale finalei din acest sezon: un antreu, un fel principal si un desert, fiecare preparat fiind atribuit unei probe. La finalul primei runde, concurentul cu cel mai mic punctaj va fi eliminat, ceilalți doi duelându-se mai departe pentru marele premiu de 50.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă al Pro TV.

Cu cine se bate MasterChef

  • TVR1, Look TV, Dolce Sport 1 și Digi Sport 1 vor difuza în această seară, de la 20.30, meciul dintre Steaua și Viitorul Constanța, echipa de fotbal a lui Gică Hagi.
  • Antena 1 va difuza pe intervalul show-ului culinar de la Pro TV emisiunea Șerifi de România, program prezentat de Dan Negru.
  • Kanal D are în program, pe intervalul MasterChef, telenovela turcească Furtună pe Bosfor și emisiunea tabloid WowBiz.
  • Prima TV va difuza, la bătaie cu MasterChef, emisiunea Cronica Cârcotașilor, telenovela Putere și Glorie și Trăsniții. 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu