Skip to main content

Pro TV va difuza la începutul anului 2016 un serial românesc cu Victor Rebengiuc

 
Pro TV va difuza la începutul anului 2016 un serial românesc cu Victor Rebengiuc

Pro TV va difuza la începutul anului viitor serialul românesc Deschide ochii, care îi are în distribuție pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu și Răzvan Vasilescu.

Publicitate

Producția românească, regizată de Iura Luncașu, spune povestea unui avocat nevăzător, a cazurilor din instanță și a încurcăturilor din viețile personale ale personajelor principale, potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

"Deschide ochii este un serial polițist și urmărește aventurile și intrigile specifice fiecărui caz în instanță", potrivit comunicatului de presă.

Despre serialul Deschide ochii

Victor Rebengiuc joacă rolul principal, al lui Horia Barbu, un avocat nevăzător genial, ironic, idealist și surprinzător, care contrazice prin tot ceea face sintagma justiția e oarbă.

Andi Vasluianu este Denis Tomulescu, mâna dreaptă a avocatului orb. Naiv, șmecher, cu puseuri de idealism, este preocupat de faptul că nu își va primi salariul din cauza excesului de cazuri pro bono în care e implicat cabinetul de avocatură, iar apariția unei stagiare la cabinet va complica lucrurile.

Stagiara Emilia Sterian, jucată de Aylin Cadir, are toate calitățile: este atrăgătoare, descurcăreață și isteață.

Comisarul de poliție (Răzvan Vasilescu), prieten apropiat al bătrânului avocat, avocatul fără scrupule (Radu Gabriel) și secretara (Luminița Gheorghiu) personajului principal vor contribui la fiecare dintre momentele din serial.

Din distribuție mai fac parte și Andreea Vasile și Sergiu Costache.

Deschide ochii este realizat în regia lui Iura Luncașu, în anul 2013.

“Deschide ochii este un proiect premium, mare și un pas important pentru PRO TV, pornind de la distribuție și povestea îndrăzneață. E o mixtură interesantă de mistery, dramă, comedie pe ici, pe colo, e un subiect complex în care sunt prezentate cazuri de toate felurile, pe care avocații trebuie să le descifreze într-o manieră proprie.”, a declarat Iura Luncașu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu