Skip to main content

Treizecizero lansează site-ul de sport Lead.ro. Cine susține proiectul

 
Treizecizero lansează site-ul de sport Lead.ro. Cine susține proiectul

Site-ul de tenis Treizecizero.ro anunță lansarea unui nou proiect: site-ul de sport Lead.ro.

"Într-o măsură, Lead va publica în jurul tuturor sporturilor tipul de conținut pe care Treizecizero îl promovează în legătură cu tenisul. Astfel, Lead va scoate în față un jurnalism inteligent, creativ și original, împachetat într-un design modern, ajustat pentru platformele prezentului", se arată într-un comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Publicitate

Adrian Țoca, fondatorul Treizecizero.ro și co-fondatorul Lead.ro:

“Lead apare din necesitatea de a schimba tonul în conținutul dedicat sportului. Suntem pasionați de sport și de poveștile pe care le inspiră campionii și personaje reale ale sportului. Pe ele vom căuta să le aducem în față, acolo unde trebuie să fie. Simțim nevoia profundă de a tăia de pe listă irelevantul, zgomotul, praful în ochi, cancanul, lipsa de respect față de cititor, lipsa de documentare, iar publicul ne-a susținut și validat în repetate rânduri la Treizecizero. Vom căuta să ajungem la cât mai mulți cititori construind, nu distrugând.”

Lead.ro este susținut de Asociația Lideri în Mișcare (LIM), fondată de Adrian Țoca, de Andrei Năstase, jurnalist și co-fondator al Time2Move.ro, Dragoș Neacșu, CEO al Erste Asset Management (EAM), Cornel Popa, partener al Țuca Zbârcea & Asociații (TZA) și Florentin Țuca, managing partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

Site-ul este realizat de Livedesign, echipa care a realizat și identitatea vizuală a Treizecizero. Logo-ul Lead.ro este o creație a agenției de branding Storience.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu