Skip to main content

PROMOVARE. Zeci de stații RATB, "invadate" de navetele Star Wars. Soldații Stormtrooper, pe asfalt în centrul orașului

 
PROMOVARE. Zeci de stații RATB, "invadate" de navetele Star Wars. Soldații Stormtrooper, pe asfalt în centrul orașului

Promovare inedită pentru Star Wars 7 - Trezirea forței, care are premiera în această seară. Zeci de stații RATB din București au fost branduite în spiritul celebrei serii.

Pe 20 de stații RATB au fost amplaste, pe lângă afișe, și machetele navetelor X-Wing, folosite de mebrii rezistenței în noua serie (și de Luke Skywalker în episoadele din anii 70-80).

Publicitate

Un alt proiect de promovare outdoor a fost "prezența" soldaților Stormtrooper în centrul Capitalei dar ...desenați pe asfalt.

Proiectul de outdoor al Star Wars în stațiile de autobuz a fost dezvoltate împreună cu agenția Zenith Media, pentru pentru clientul Forum Film, distribuitorul filmului în România.

Nu este primul proiect inedit de promovare a mult-așteptatului episod în România. Vineri seară, un moment din Vocea României a fost adaptat pentru Star Wars, cu cun dans în costumele din film.

GALERIE FOTO. Stațiile RATB, invadate de navetele X-Wing

Proiect de PR la Starbucks Cotroceni

Promovarea noului film a inclus și mai multe componente de PR, coordonate de agenția Ran Events. Unul dintre ele a fost derulat la Starbucks Cotroceni, aproape de sala T-IMAX, unde se proiectează episodul 7 din Star Wars.

În ce a constat?

Bloggerii au fost invitați să își aleagă un desen cu personaje din film, pe care să îl reproducă într-un timp cât mai scurt pe paharele de cafea de la Starbucks.

GALERIA FOTO. Proiectul special Star Wars - Starbucks

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu