Skip to main content

BLOGOSFERĂ. „Am făcut o greșeală (cu Ponta)”, un text semnat de Ovidiu Eftimie cu peste 1.500 de distribuiri pe Facebook

 
BLOGOSFERĂ. „Am făcut o greșeală (cu Ponta)”, un text semnat de Ovidiu Eftimie cu peste 1.500 de distribuiri pe Facebook
Ovidiu Eftimie

Un articol de opinie despre Victor Ponta, scris de Ovidiu Eftimie, redactor coordonator la Times New Roman, a fost cea mai distribuită postare de pe un blog pe rețeaua de socializare Facebook.

Materialul intitulat "Am făcut o greșeală (cu Ponta)" a fost distribuit de aproape 1.500 de ori pe rețeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din articol:

„Am presupus multă vreme că Ponta, fiind pesedist și predispus la joc dublu și minciună, că ar fi cel mai rău lucru care s-ar întâmpla României. Că un președinte ca el ar fi reîntoarcerea ciumei roșii, a pesedeului, a foștilor comuniști odioși (deși jumătate din ei sunt în PNL). Am crezut că el e răul cel mai mare. DAR AM GREȘIT! Am fost naivi. Iohannis, un tip pe care nu l-am simpatizat niciodată, părându-mi un indolent oarecare, este mult mai ticălos.”

Între cele mai distribuite postări de pe bloguri se numără una de pe blogul lui Vlad Petreanu și una de pe blogul Adevărul.

O selecție de materiale de pe bloguri și platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și FacebrandsPRO:

1. Eftimie.net, “Am făcut o greșeală (cu Ponta)”, 1487 share-uri pe Facebook.

Din material:

„Cât de bandit era ăsta (Victor Ponta), măcar reacționa la critici. Încerca să facă pe plac, încerca să facă să fie bine. Mai dădea pe unul afară, măcar de fațadă. Era un pic obraznic în exterior. Ponta era afectat de înjurături. Ponta ar fi făcut un pic de gargară, s-ar fi prefăcut că dă pe cineva afară și ar fi curățat trotuarul. Măcar încerca să-și repare greșelile.”

2. Imperatortravel.ro, “ATENTIE: De maine, Taromul are promotia aceea asteptata de toti, cea de 99 euro dus-intors :)”, 559 share-uri pe Facebook.

Din material:

„Si ca sa terminam ziua nebuna de azi din aviatie (nebuna intr-un sens pozitiv, avem doar stiri bune) sa va zic ca si Taromul va lansa maine si mult asteptata oferta al lor cu bilete „de 99 euro”. Nu mai sunt decat cateva la 99 euro, dar au si la 79 euro.”

3. Petreanu.ro, “Cronica unei popriri neanunţate (II)”, 239 share-uri pe Facebook.

Din material:

„Vineri dimineaţă mi-a răspuns executorul judecătoresc la telefon – Bej şi amicii. De fapt, mi-a răspuns o voce feminină politicoasă, dar prudentă – genul acela de prudenţă pe care-l dezvolţi după nişte ani de scandaluri telefonice cu reclamanţi. Era 11 dimineaţa şi cred că îşi luase deja doza de înjurături pe ziua respectivă, aşa că era politicoasă, dar prudentă, după cum spuneam, gata să trântească telefonul la primul semn de derapaj. Eu n-am înjurat-o. I-am spus săru’mâna şi i-am descris chestiunea. M-a oprit la “colectare sume poprite”.”

4. Bloguri Adevarul, “Taharrush – Dezlănţuirea fiarei”, de Horia Blidaru, 234 share-uri pe facebook.

Din material:

„Ce-ar fi devenit micul Aylan, dacă ar fi crescut? Agresor de funduri în Germania.“ „Charlie Hebdo” recidivează pe tema morţii copilului sirian, asociindu-l cu agresiunile sexuale de la Köln. „Aylan ar fi putut fi medic, profesor, părinte iubitor”, a replicat regina Rania a Iordaniei. Păşind peste cadavrul lui Aylan, bestii cu chip de om sunt pe cale să târască Europa în vârtejul unui Taharrush revărsat din bezna istoriei.

5. Mihaijurca.ro, “Promo TAROM. Bilete dus-intors de la 79 de euro, taxe incluse”, 182 share-uri pe Facebook.

Din material:

A fost o zi agitata pe piata aeriana din Romania. Dupa ce zvonul conform caruia TAP Portugal ar pleca din tara noastra in luna martie s-a adeverit, dupa ce Blue Air a anuntat rapid ca va incepe sa opereze zboruri pe aceasta ruta, dupa noile curse anuntate de Wizz Air din Bucuresti catre Budapesta si Cluj-Napoca, iata ca operatorul national TAROM anunta o promotie foarte atractiva.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu