Skip to main content

Poți vorbi la telefon mai mult de 24 de ore pe zi? O întrebare care a încins blogosfera

 
Poți vorbi la telefon mai mult de 24 de ore pe zi? O întrebare care a încins blogosfera
Foto: playtech

BLOGOSFERĂ. Poți vorbi la telefon mai mult de 24 de ore pe zi? O întrebare care a stârnit interesul blogosferei. Materialul despre clientul Telekom care a vorbit mai mult de 24 de ore pe zi a fost viralul zilei de ieri pe Facebook, dintre postările de pe bloguri.

Publicitate

Materialul intitulat "Scandalul privind clientul Telekom și cum poți vorbi mai mult de 24 de ore într-o zi" a fost distribuit de peste 200 de ori pe rețeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"O înregistrare audio a unui client Telekom supărat pe operator circulă pe Internet. Omul este nemulțumit că operatorul i-a suspendat serviciile pe motiv că s-a folosit abuziv de acestea."

Între cele mai distribuite postări de pe bloguri se numără una de pe voxpublica.realitatea.net și două de pe blogurile Adevărul.

O selecție de materiale de pe bloguri și platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și FacebrandsPRO:

1. playtech.ro, “Scandalul privind clientul Telekom și cum poți vorbi mai mult de 24 de ore într-o zi”, 206 share-uri pe Facebook.

Din material:

”Prin trafic nefiresc ințelegem un trafic semnificativ mai mare, de până la 80 de ori mai ridicat în unele cazuri, decât traficul mediu efectuat de clienții care beneficiază de oferte similare. Astfel, în anumite situații, traficul a depășit 24 de ore de convobiri efectuate într-un interval de 24 de ore, acest lucru fiind posibil prin utilizarea unor servicii care permit realizarea de apeluri simultane, prin intermediul funcțiilor de apel în așteptare și conferință”, au mai declarat reprezentanții Telekom, pentru PLAYTECH.

2. voxpublica.realitatea.net, “Apel către Președintele României, Klaus Iohannis, și către Prima Doamnă, Carmen Iohannis, pentru a nu purta articole vestimentare realizate din blănuri de animale”, de Remus Cernea, 164 share-uri pe Facebook.

Din material:

Stimate domnule Președinte, Stimată Primă Doamnă: Intenția acestui apel este una apolitică și are legătură strict cu protecția animalelor și cu nivelul de etică publică necesar a fi demonstrat de către o personalitate politică importantă. Am fost un susținător al domnului Iohannis în campania electorală prezidențială din 2014, și uneori am salutat diverse luări de poziție ale președintelui care au fost în acord cu propriile mele valori dar alteori le-am criticat, totdeauna principial, fără atacuri la persoană. A formula însă anumite obiecții ori critici într-o societate democratică nu te transformă automat într-un inamic al cuiva. Este important să avem discuții deschise și, pe cât posibil, raționale și lipsite de patimă, prin care să căutăm conștientizarea și îndreptarea anumitor stări de lucruri.

3. Bloguri Adevarul, “Croitoraşii cei nepricepuţi”, de Florin Iaru, 105 share-uri pe Facebook.

Din material:

Cazul Bodnariu demonstrează două lucruri: ni s-a dat, pe de o parte, măsura forţei şi solidarităţii cultului penticostal din România. Amintesc aici afirmaţia fundaţiei „Salvaţi copiii“: 63% dintre familiile româneşti îşi altoiesc, stâlcesc sau omoară progeniturile. Da, un copil moare lunar în urma bătăii. Statistică asta propagandiştii penticostali, angajaţi în bătălia contra „statului nazist norvegian“, nu vor s-o pomenească şi nici s-o comenteze. Ei nu vorbesc nici de cazurile de copii internaţi în spitale răniţi, înfometaţi, îngheţaţi, îmbătaţi, abrutizaţi de acel soi de părinţii pentru care zicala „eu l-am făcut, eu îl omor“ e stea călăuzitoare.  

4. Bloguri Adevarul, “Noile feţe ale ipocriziei. Când mila devine o marfă, bâlciul caritabil te faci să îmbraci copacii din parcuri”, de Costel Crangan, 80 share-uri pe Facebook.

Din material:

Modelele tembele îndelung hăulite la televizor au dat roade. Nu mai contează preotului milostiv, pomana oferită cu discreţie sau binefăcătorul anonim. Societatea modernă a reuşit să facă modele din inşi precum Gigi Becali, care cumpără imagine pozitivă cu acte de milostenie ostentative, transmise în direct, la ore de maximă audienţă. Cred în caritate. Mi se pare că nimic nu-i mai nobil pe lumea asta decât să-l ajuţi pe cel aflat în dificultate. 

5. simonatache.ro, “De ce interzicerea fumatului era singura soluție”, 62 share-uri pe Facebook.

Din material:

Gata, legea antifumat a trecut de Curtea Constituțională, la 45 de zile după ce o va promulga președintele, n-o să se mai fumeze în niciun spațiu public. Cu toate astea, mulți fumători au rămas neconsolați, se consideră nedreptățiți și nu reușesc să înțeleagă de ce nu e loc și pentru ei pe lume, de ce nu se pot împărți cârciumile și pub-urile într-unele pentru fumători și unele pentru nefumători.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • I: Poți vorbi la telefon mai mult de 24 de ore pe zi?
    R: Da, poti ! - apel in asteptare, simultan /apel conferinta - pentru puncte in reteaua Vodafone .

Trimite un comentariu