Skip to main content

Ceremonia Globurilor de Aur, audienţă mai mică decât la ediţiile precedente

 
Ceremonia Globurilor de Aur, audienţă mai mică decât la ediţiile precedente
Foto: Variety.com

SCĂDERE DE AUDIENŢĂ. Cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur, care s-a desfăşurat duminică şi care l-a avut pe actorul britanic Ricky Gervais ca maestru de ceremonii, a înregistrat o audienţă cu un milion de telespectatori mai mică decât ediţia precedentă, potrivit Dailymail.co.uk.

Publicitate

Evenimentul dedicat lumii filmului care a fost difuzat de postul NBC a fost urmărit de 18,5 milioane de telespectatori cu un rating de 5,5% în privinţa publicului comercial (18-49).

Aceste cifre marchează o scădere de 4% faţă de ediţia de anul trecut când ceremonia de acordare a Globurilor de aur a fost urmărită de 19,3 milioane de telespectatori.

Ricky Gervais nu a fost pentru prima oară în postura de amfitrion al acestui eveniment, el fiind gazda Globurilor de aur şi la ediţiile din 2010, 2011 şi 2012.

Între 2013 și 2015, amfitrioanele alese să prezinte gala au fost Tina Fey și Amy Poehler.

Despre câştigătorii ediţiei din acest an a Globurilor de aur

  • Filmul The Revenant, al mexicanului Alejandro González Ińárritu, a triumfat la cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur cu trei premii (cel mai bun film dramatic, cel mai bun regizor și cel mai bun actor).
  • În ce privește televiziunea, debutantele Mr. Robot și Mozart in the Jungle au fost încununate cele mai bune seriale de dramă și respectiv comedie.
  • García Bernal a primit premiul de cel mai bun actor de comedie în serialul Mozart in the Jungle, în timp ce Oscar Isaac a fost considerat cel mai bun interpret în miniserialul Show Me a Hero.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu