Skip to main content

CNA a retras licenţa Smart TV, un post generalist pentru Bucureşti care n-a apucat să emită

 
CNA a retras licenţa Smart TV, un post generalist pentru Bucureşti care n-a apucat să emită
CNA

 Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa cu difuzare prin satelit a postului Smart TV, care n-a apucat să intre în emisie.

Consiliul a luat această decizie pentru că societatea FB Invest Solutions a depăşit cu 12 zile termenul maxim de depunere a solicitării de prelungire a termenului de intrare în emisie. 

Publicitate

La primirea licenţei, postul Smart TV se prezenta drept un canal generalist care îşi propune să emită în Bucureşti. 

Societatea Invest Solutions SRL, care a primit pe 10 februarie 2015 licenţa pentru Smart TV, este deţinută de Brabete Florin, membru al Partidului Verde. 

La momentul acordării licenţei, postul promitea să emită 19 ore pe zi, în timpul săptămânii, și 17 ore în weekend.

Horia Matei, responsabil Smart TV pe partea editorială, la momentul acordării licenţei:

„Este vorba de o stație generalistă având ca particularitate că-și dorește din start să fie nu doar un producător și difuzor de programe de televiziune, ci și o platformă pentru tinerii care doresc să lucreze în televiziune. Sub nicio formă nu dorește să se subtituie instituției de televiziune, ci să ofere oportunitatea de specializare, atestate strict profesionale pe specializări de televiziune. Din start trebuie spus că tot ce înseamnă partea de producție TV este asigurată și garantată de oameni cu experiență în domeniu, doar că ei vor forma pe lângă și acești tineri despre care vorbim. Ei vor fi cei care vor fi răspunzători pentru modul de realizare a programelor. ”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu