Skip to main content

FOTO. Tolontan: Fără precedent. Presa de azi, copleșită de un anunț mortuar în sute de chenare

 
FOTO. Tolontan: Fără precedent. Presa de azi, copleșită de un anunț mortuar în sute de chenare

Asociațiile județene ale notarilor au umplut secțiunea de mică publicitate a cotidienelor cu omagiul adus dispariției soției șefului lor. Cătălin Tolontan scrie pe blogul său că pagini întregi din ziarele de azi sînt pline de omagiul pe care Casele Notarilor Publici din toate județele îl aduc dispariției Rodicăi Mănescu.

Rodica Mănescu a fost soția lui Dumitru Viorel Mănescu, președintele notarilor publici din România.

Publicitate

Aproape fiecare organizație a notarilor din țară a simțit nevoia să prezinte condoleanțe șefului lor. Efectul cumulat este unul fără precedent în presa românească. Sute de anunțuri aproape similare, diferă puțin textul, ocupă secțiunile de mică publicitate din ziare.

România liberă are trei pagini pline cu anunțuri ale notarilor. În Jurnalul Național și Adevărul, asociațiile județene au cumpărat cîte două pagini, iar în Evenimentul zilei anunțurile de condoleanțe pentru soția șefului notarilor sînt distribuite pe jumătățile a 6 pagini.

Galerie FOTO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Tolontane, dacă ai ajuns să te preocupe ce și cîte anunțuri mortuare se publică într-o zi ăn nu știu ce publicații, rău ai ajuns...ori ”sursele” tale te-au ”lăsat” la început de an...sau sunt în concediu de odihnă...
  • Dacă se organizau mai bine, puneau mână de la mână și făceau o copertă specială, NEAGRĂ, ba chiar puteau comanda un articol comemorativ în Libertatea cu câteva rânduri despre răposată!

Trimite un comentariu