Skip to main content

FOTO. Tolontan: Fără precedent. Presa de azi, copleşită de un anunţ mortuar în sute de chenare

 
FOTO. Tolontan: Fără precedent. Presa de azi, copleşită de un anunţ mortuar în sute de chenare

Asociaţiile judeţene ale notarilor au umplut secţiunea de mică publicitate a cotidienelor cu omagiul adus dispariţiei soţiei şefului lor. Cătălin Tolontan scrie pe blogul său că pagini întregi din ziarele de azi sînt pline de omagiul pe care Casele Notarilor Publici din toate judeţele îl aduc dispariţiei Rodicăi Mănescu.

Publicitate

Rodica Mănescu a fost soţia lui Dumitru Viorel Mănescu, preşedintele notarilor publici din România.

Aproape fiecare organizaţie a notarilor din ţară a simţit nevoia să prezinte condoleanţe şefului lor. Efectul cumulat este unul fără precedent în presa românească. Sute de anunţuri aproape similare, diferă puţin textul, ocupă secţiunile de mică publicitate din ziare.

România liberă are trei pagini pline cu anunţuri ale notarilor. În Jurnalul Naţional şi Adevărul, asociaţiile judeţene au cumpărat cîte două pagini, iar în Evenimentul zilei anunţurile de condoleanţe pentru soţia şefului notarilor sînt distribuite pe jumătăţile a 6 pagini.

Galerie FOTO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Tolontane, dacă ai ajuns să te preocupe ce și cîte anunțuri mortuare se publică într-o zi ăn nu știu ce publicații, rău ai ajuns...ori ”sursele” tale te-au ”lăsat” la început de an...sau sunt în concediu de odihnă...
  • Cristian Cristian
    Dacă se organizau mai bine, puneau mână de la mână și făceau o copertă specială, NEAGRĂ, ba chiar puteau comanda un articol comemorativ în Libertatea cu câteva rânduri despre răposată!

Trimite un comentariu

sus