Skip to main content

HBO lansează un serviciu de video streaming în Spania care va concura cu Netflix

 
HBO lansează un serviciu de video streaming în Spania care va concura cu Netflix

HBO plănuiește să lanseze în Spania un serviciu de video streaming care va concura direct cu Netflix, scrie Broadbandtvnews.com. Noul serviciu va fi lansat în partea a doua a acestui an.  

Publicitate

Bloomberg relatează că Time Warner, compania care deține HBO, va păstra drepturile execlusive ale producțiilor sale pentru noul serviciu și nu le va mai oferi spre difuzare operatorilor de tip pay-TV din Spania.

Richard Plepler, CEO-ul companiei: "Urmărim să câștigăm cât mai mulți bani. Ne-am propus să ne concentrăm pe zonele care aduc profit".

HBO operează din 2012 canalul online HBO Nordic în țări precum Norvegia, Finlanda și Danemarca. De asemenea, a introdus servicii similare în Statele Unite și Columbia, cu scopul de a le face disponbile în cea mai mare parte a Americii Latine.

Serviciul care va fi lansat în Spania va avea prețuri similare cu cele ale HBO Nordic, care în prezent a ajuns la 650.000 de abonați.

HBO se va bate pe piața din peninsula Iberică nu doar cu Netflix, care a fost lansat pe piața spaniolă în luna octombrie a anului trecut, dar și cu alte câteva servicii de video streaming.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu