Skip to main content

Mesajul deputatului Bogdan Diaconu despre blocarea accesului imigranților în România, sute de comentarii pe Facebook

 
Mesajul deputatului Bogdan Diaconu despre blocarea accesului imigranților în România, sute de comentarii pe Facebook
Foto: Facebook

Cele mai comentate postări. Declarația deputatului Bogdan Diaconu despre modul în care ar putea fi blocat accesul imigranților musulmani în România a fost cea mai comentată postare de pe Facebook din categoria politic, pe ziua de ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Postarea în care Diaconu îi întreabă pe internauți dacă cred că "un gard la graniță care să blocheze accesul imigranților musulmani în România ar fi util pentru a ne apăra țara de invazie" a adunat peste 200 de comentarii pe rețeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloș, Robert Negoiță și Theodor Paleologu au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 201 comentarii pe Facebook la mesajul:

Credeți că un gard la graniță care să blocheze accesul imigranților musulmani în România ar fi util pentru a ne apăra țara de invazie?

2. Pagina oficiala Dacian Cioloș, 147 comentarii pe Facebook la mesajul:

Programul meu din această săptămână Mi-am propus să vă prezint la început de săptămână programul meu public. Poate pare puțin însă ziua este plină și trece prea repede în întâlniri pe care trebuie să le am cu membrii echipei, colaboratori și ceilalți miniștri pentru a lua cele mai bune decizii: Luni, 18 ianuarie 13.30 Întâlnire de lucru la Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice (urmată de declarații de presă) 16.00 Întâlnire de lucru săptămânală cu Președintele Klaus Iohannis.

3. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 137 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Ce părere aveți despre candidatura specialistului în transporturi Augustin Hagiu, prim-vicepreședintele formațiunii, din partea Partidului România Unită, la Primăria Generală a Capitalei?

4. Pagina oficiala Robert Negoiță, 114 comentarii pe Facebook la mesajul:

Prieteni, va multumesc pentru ca am reusit sa colaboram si astazi eficient! In urma sesizarilor dumneavoastra, care s-au adaugat planului de lucru prestabilit, echipele de deszapezire au reusit sa intre pe majoritatea strazilor secundare din Sectorul 3. Utilajele au curatat carosabilul si au imprastiat 150 de tone de material antiderapant. De asemenea, s-au curatat trotuarele de pe bulevarde, dar si intrarile in scoli, astfel incat copiii sa se poata intoarce in siguranta la ore.

5. Pagina oficiala Theodor Paleologu, 91 comentarii pe Facebook la mesajul:

Din lac în puț; dacă e pe-așa, îl prefer pe Bușoi: "Gorghiu propune ca Rareș Bogdan să candideze în locul lui Bușoi" (EVZ)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu