Skip to main content

Netflix a depășit pragul de 75 de milioane de abonați

 
Netflix a depășit pragul de 75 de milioane de abonați
Foto: Shutterstock

Creșterea Netflix nu pare să se oprească. Grupul american de video streaming Netflix a anunțat că a depășit la începutul lunii ianuarie pragul de 75 de milioane de utilizatori, scrie Variety.com. Anunțul vine cu câteva zile înainte de extinderea serviciului său la aproape toate țările de pe glob.

Publicitate

"La sfârșitul trimestrului Netflix avea 74,76 de abonați, cu 17 milioane de utilizatori mai mulți în 2015, fapt care arată că tot mai multă lume este adepta televiziunii online", au spus Reed Hastings (CEO Netflix - director general) și CFO David Wells (CFO - directorul financiar), într-o scrisoare trimisă investitorilor.

Din cei 74,76 de utilizatori 44,74 milioane sunt din Statele Unite, cu 1,65 de milioane mai mult decât în urmă cu trei luni pe piața internă și cu 4,04 milioane în străinătate.

Compania previzionează că în acest an va lansa 600 de ore de programe originale, față de 450 de ore în 2015. Oferta de producții originale Netflix pentru 2016 va cuprinde sezoane noi a circa 30 de seriale - printre care The Crown și The Get Down - opt filme, 35 noi sezoane ale serialelor pentru copii, peste zece documentari și nouă seriale de stand-up comedy.

Netflix mai spune că utilizatorii săi au urmărit 42,5 miliarde de ore de conținut video în 2015, în creștere față de anul trecut, când abonații au vizionat 29 de miliarde de ore.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu