Skip to main content

Paginademedia lansează pachetul Database pentru companii

 
Paginademedia lansează pachetul Database pentru companii

Paginademedia.ro lansează pachetul Database pentru companii, un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

Publicitate

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Pentru oferte legate de secțiunea Database, dar și alte detalii, la adresa publicitate@paginademedia.ro

Paginademedia Database este integrată pe Home Page și vizibilă pentru cititori

Lansarea noii secțiuni vine după ce, la finalul anului trecut, Paginademedia.ro a trecut printr-un upgrade semnificativ, care a adus atât o nouă platformă tehnică, dar și o serie de alte noutăți: odată cu acest upgrade, a fost îmbunătățită experiența de navigare, a fost optimizat motorul de căutare, iar noi secțiuni sunt disponibile pe site.

Detalii despre updrade:

Platformă nouă, viteză de încărcare îmbunătățită pe toate dispozitivele

Platforma tehnică a fost înlocuită total cu un CMS customizat. Noul CMS – responsive - permite o încărcare mult mai rapidă a site-ului și îmbunătățește simțitor navigarea atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

Arhiva consistentă a Paginademedia.ro poate fi consultată mult mai ușor. Motorul de căutare al site-ului a fost optimizat, iar articolele publicate de-a lungul celor șapte ani sunt mult mai ușor de accesat. 

Topuri Social Media zilnice

Zilnic, Paginademedia.ro publică topul celor mai distribuite materiale din blogosfera românească, topul celor mai comentate postări de pe Facebook, pe diverse categorii, dar și clasamentul celor mai share-uite articole publicate pe site-urile de știri.

Secțiune de Program TV

O altă secțiune nouă este Programul TV. În fiecare zi, cititorii site-ului pot consulta programele a 50 de televiziuni din România.

Presa de azi – Prima Pagina a ziarelor, în fiecare zi

Paginademedia.ro oferă cititorilor de online posibilitatea de a fi la curent cu variantele offline ale ziarelor din fiecare zi. În fiecare zi, vizitatorii site-ului pot naviga cu ușurință printre primele pagini cu care ziarele apar în varianta tipărită, în secțiunea Presa de azi.

Citește și: 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu