Skip to main content

Paginademedia lansează pachetul Database pentru companii

 
Paginademedia lansează pachetul Database pentru companii

Paginademedia.ro lansează pachetul Database pentru companii, un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

Publicitate

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Pentru oferte legate de secţiunea Database, dar şi alte detalii, la adresa [email protected]

Paginademedia Database este integrată pe Home Page şi vizibilă pentru cititori

Lansarea noii secţiuni vine după ce, la finalul anului trecut, Paginademedia.ro a trecut printr-un upgrade semnificativ, care a adus atât o nouă platformă tehnică, dar şi o serie de alte noutăţi: odată cu acest upgrade, a fost îmbunătăţită experienţa de navigare, a fost optimizat motorul de căutare, iar noi secţiuni sunt disponibile pe site.

Detalii despre updrade:

Platformă nouă, viteză de încărcare îmbunătăţită pe toate dispozitivele

Platforma tehnică a fost înlocuită total cu un CMS customizat. Noul CMS – responsive - permite o încărcare mult mai rapidă a site-ului şi îmbunătăţeşte simţitor navigarea atât pe desktop, cât şi pe dispozitivele mobile.

Arhiva consistentă a Paginademedia.ro poate fi consultată mult mai uşor. Motorul de căutare al site-ului a fost optimizat, iar articolele publicate de-a lungul celor şapte ani sunt mult mai uşor de accesat.

Topuri Social Media zilnice

Zilnic, Paginademedia.ro publică topul celor mai distribuite materiale din blogosfera românească, topul celor mai comentate postări de pe Facebook, pe diverse categorii, dar şi clasamentul celor mai share-uite articole publicate pe site-urile de ştiri.

Secţiune de Program TV

O altă secţiune nouă este Programul TV. În fiecare zi, cititorii site-ului pot consulta programele a 50 de televiziuni din România.

Presa de azi – Prima Pagina a ziarelor, în fiecare zi

Paginademedia.ro oferă cititorilor de online posibilitatea de a fi la curent cu variantele offline ale ziarelor din fiecare zi. În fiecare zi, vizitatorii site-ului pot naviga cu uşurinţă printre primele pagini cu care ziarele apar în varianta tipărită, în secţiunea Presa de azi.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus