Skip to main content

Rareş Bogdan va prelua conducerea România Liberă de la 1 februarie şi vrea să relanseze ziarul

 
Rareş Bogdan va prelua conducerea România Liberă de la 1 februarie şi vrea să relanseze ziarul
Rares Bogdan

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de putere de la Realitatea TV, va prelua conducerea editorială a cotidianului România Liberă cel mai probabil de la 1 februarie, urmând să fie director al publicaţiei, scrie Mediafax. Acesta a declarat pentru agenția de presă că intenţionează să relanseze ziarul.

Publicitate

Rareş Bogdan a spus că urmează ca joi sau vineri să meargă la redacţia cotidianului.

"Foarte probabil din 1 februarie voi prelua acolo lucrurile pe parte editorială. Voi fi directorul ziarului pe formula veche în care a fost şi Paler, a fost şi Băcanu, a fost şi Hurezeanu", a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că acesta este un proiect personal şi nu are nicio legătură cu Realitatea Media, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, la care Rareş Bogdan realizează emisiunea "Jocuri de Putere".

"Nu are nicio legătură Realitatea Media, nu are nicio legătură Cozmin Guşă (acţionar al Realitatea Media, n.r.). Este un proiect personal. Am şi anunţat când s-a vehiculat numele meu într-o chestiune politică (privind o eventuală candidatură a lui Rareş Bogdan la Primăria Capitalei, n.r.) că ăsta este unul dintre motivele pentru care în următorii cinci ani mă dedic strict părţii profesionale, jurnalistice", a explicat Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan, despre relansarea ziarului România liberă:

"Vom relansa ziarul într-un parteneriat cu Realitatea şi va fi o emisiune făcută din redacţia ziarului, undeva la 17.00 - 17.30. Şi va fi prezentat ziarul în fiecare seară la mine, la «Jocuri de Putere», într-o corespondenţă telefonică sau pe Skype cu redactorul-şef sau redactorul-şef adjunct sau responsabilul de număr", a spus Rareş Bogdan.

CONTEXT. Discuţiile lui Rareş Bogdan pentru o funcţie de conducere la România Liberă au început anul trecut, după cum Paginademedia.ro a relatat în luna noiembrie. În aceeași lună, jurnalistul Dan Turturică, redactorul-şef al cotidianului România Liberă, a decis să părăsească această publicaţie la care a lucrat în ultimii opt ani. 

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu