Skip to main content

Răzvan şi Dani fac reclamă la invitaţii de nuntă fără voia lor

 
Răzvan şi Dani fac reclamă la invitaţii de nuntă fără voia lor

Matinalii Răzvan și Dani s-au trezit că fac reclamă, fără voia lor, unei firme care realizează invitații de nuntă. Cei doi apar pe afișul de promovare al unei societăți care se ocupă cu realizarea unor astfel de invitații.

Publicitate

Întâmplarea a fost povestită de Dani Oțil în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Realizatorul matinalului de la Antena 1 s-a arătat revoltat de faptul că i-a fost folosită imaginea fără acceptul său și i-a transmis celui care deține firma ce produce invitațiile de nuntă că "s-ar putea să te caute un domn avocat și să te întrebe de sănătate". 

Dani Oțil, co-realizator la Neatza cu Răzvan și Dani:

"În weekend mă sună un prieten cu care lucrez pe diverse proiecte și îmi spune: 'Băi, d-aia nu îți place să lucrezi pe proiecte mari pentru că ție îți plac proiectele mici. Faci reclamă la unii care fac invitații de nuntă. Ai vreun gând? Am primit acest pliant la târgul de nunți care a avut loc în weekend'. Ce e important de știut este că noi ne-am făcut poza asta cu invitații de nuntă pentru Anda Adam, când Anda ne-a adus invitațiile de nuntă. Nu contest că poate invitațiile sunt făcute poate pentru nunta Andei.

Dar dacă ne folosești imaginea să-ți faci reclamă nu e tocmai ok că s-ar putea să te caute un domn avocat și să te întrebe de sănătate. Îl las deocamdată pe domnul de la Iași, a avut târg în weekend, nu-l sun să-l deranjez, dar astăzi o să-l sunăm eu și avocatul să-l întrebăm cum e drumul spre Iași dacă e deszăpezit... Îl anunț pe această cale pe domnul care este un bun întreprinzător că nu e ok ce-a făcut. Mâine poimâine cine știe la ce naiba mai facem reclamă"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu