Skip to main content

Știrea scrisă de Tolontan despre lansarea Netflix în România, peste 500 de distribuiri pe Facebook

 
Știrea scrisă de Tolontan despre lansarea Netflix în România, peste 500 de distribuiri pe Facebook

BLOGOSFERĂ. Un material scris de Cătălin Tolontan despre lansarea serviciului de streaming pentru filme şi seriale Netflix în România a fost printre cele mai distribuite postări pe Facebook.

Publicitate

Articolul intitulat “Din aceasa seara, NETFLIX LIVE vine in Romania!” a fost distribuit de peste 500 de ori pe rețeaua de socializare.

"La Las Vegas s-a anunțat acum cîteva minute faptul că Netflix poate fi accesat live din România. Venirea rețelei care distribuie conținut video pe net fusese estimată pentru 2016, dar nu atît de devreme în an", scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

Între cele mai distribuite postări de pe bloguri se numără una de pe nwradu.ro și una de pe Cristianchinabirta.ro.

O selecție de materiale de pe bloguri și platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și FacebrandsPRO:

1. Tolo.ro, “Din aceasa seara, NETFLIX LIVE vine in Romania!”, - 518 share-uri.

Din material:

La Las Vegas s-a anunțat acum cîteva minute faptul că Netflix poate fi accesat live din România. Venirea rețelei care distribuie conținut video pe net fusese estimată pentru 2016, dar nu atît de devreme în an. Specializat în content de filme, seriale și divertisment, Netlix are aproximativ 60 de milioane de clienți în toată lumea. Abonamentul lunar pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge pînă la 11,99 euro, varianta premium.

2. nwradu.ro, “Netflix s-a lansat official in Romania”, - 111 share-uri.

Din material:

Nu credeam că se va întâmpla asta în ianuarie, dar a fost adevărat: Netflix tocmai a devenit disponibil în România. Mi-am făcut cont acum două minute, merge totul fără probleme. Intrați pe netflix.ro, vă duce unde trebuie.

3. Cristianchinabirta.ro, “Literatura de penitenciar – noua metodă de discreditare a românismului în lume”,  - 68 share-uri.

Din material:

Vă spun din start că merită să citiți integral acest material despre penibila literatură de penitenciar, această formă jenantă prin care adevăratele penițe (ca să o bag cu clișee de astea) sunt băgate în aceeași oală cu niște unii care nu știu nici numele să și-l scrie corect. Totul pentru că legea a fost făcută – părerea mea irefutabilă! – special pentru aceste specimene și, de multe ori, chiar de aceste specimene, știind că va urma perioada cu zborul porumbeilor văzut de după zăbrele.

4. Kristofer.ro, “Ministerul Fondurilor Europene: nu există contract de finanțare pentru Centura Bacău",  - 66 share-uri.

Din material:

Principala mea temere legată de Centura Bacău s-a adeverit și este cât se poate de oficială: nu există contract de finanțare și plăți din fonduri europene efectuate pentru construirea variantei de ocolire Bacău. O spune negru pe alb Ministerul Fondurilor Europene în răspunsul pe care l-am primit azi la o solicitare pe care am formulat-o la sfârșitul lunii noiembrie.

5. Bmwblog.ro, “BMW M3 E36: Lupul in blana de oaie”,  - 50 share-uri.

Din material:

BMW M3 E36 este una dintre acele mașini care a trebuit să demonstreze multe, tocmai pentru că venea pe urmele unui model care a scris pagini întregi de istorie, atât în lumea motorsportului, cât și în inimile fanilor BMW. Dacă primul BMW M3 – E30 – fusese lansat cu un sigur scop în minte, acela de a câștiga toate competițiile motorizate în care participa, BMW M3 E36 avea să fie o cu totul altă mașină, bazându-se pe cu concept complet diferit. Tocmai de aceea, putem spune că BMW M3 E36 este primul M3 “modern”. Pe de altă parte, o mare parte din fani s-au temut că această transformare sau evoluție avea să diminueze spiritul M3-ului. Din fericire, BMW M3 E36 a știu exact ce trebuie să facă și cum trebuie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu