Skip to main content

Turner va avea un nou director de programe pentru copii în Europa Centrală şi de Est

 
Turner va avea un nou director de programe pentru copii în Europa Centrală şi de Est

Thorsten Schweer a fost numit în funcţia de director de programe pentru copii, la Turner, în Europa Centrală şi de Est. El va fi responsabil de conţinutul de program linear şi non-linear, planificarea programelor, dublarea şi achiziţiile pentru Cartoon Network şi Boomerang în Europa Centrală şi de Est, regiune care cuprinde, printre altele, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Polonia, Rusia şi România.

Publicitate

Thorsten Schweer o înlocuieşte pe Sylvia Nagl, care a ocupat în trecut funcţia de director de programe pentru copii în Europa Centrală şi de Est.

Despre Thorsten Schweer

Din fosta sa poziţie de Head of Program Planning & Material Coordination la KiKA, în Germania, Schweer a fost responsabil cu planificarea şi dezvoltarea strategiilor de programe pentru canalele de copii.

Schweer a lucrat timp de şase ani şi în cadrul companiei MGM, unde a avut funcţia de Director de Programe & On Air. Din această poziţie, el a fost direct responsabil de lansarea canalelor MGM în Europa Centrală, dar şi de programe, de achiziţii şi de promovarea on-air.

Thorsten Schweer îi va raporta lui Matthias Heinze, vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală şi de Est şi manager general pentru Europa de Est.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus