Skip to main content

TVR va difuza sezonul patru din Mad Men

 
TVR va difuza sezonul patru din Mad Men

Televiziunea Română va difuza, în premieră, cel de-al patrulea sezon al serialului Mad Men, începând din 9 ianuarie.

Publicitate

Sâmbăta, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD difuzează câte două episoade din cea de-a patra serie a premiatului serial ce reconstituie atmosfera din lumea publicitarilor newyorkezi de mare influenţă din anii ’60.

TVR 1 a difuzat primele trei sezoane Mad Men începând din martie 2010, iar în perioada octombrie-noiembrie 2014 a redifuzat aceste prime trei sezoane.

Despre sezonul IV din Mad Men

Cea de-a patra serie Mad Men cuprinde 13 episoade, a căror poveste se concentrează pe perioada noiembrie 1964 – octombrie 1965. Este localizată într-o cu totul nouă şi modernă agenţie de publicitate: Sterling Cooper Draper Pryce. Iar în centrul poveştii este tot Don Draper, a cărui criză de identitate o urmărim în acest al patrulea sezon. Personajul principal, interpretat de premiatul cu Emmy - Jon Hamm, se adânceşte într-o mare disperare. Nu numai viaţa de familie i se destramă, dar nici la birou lucrurile nu merg pe roate. Alcoolismul lui Don se accentuează, acesta căutând tot mai mult compania prostituatelor. Pare că întreaga lui existenţă se destramă.

Drama Mad Men, producţie AMC, a făcut istorie, fiind prima serie de televiziune care a câştigat patru ani la rând premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, precum şi recunoaştere din partea American Film Institute.

De-a lungul difuzării sale de către AMC, din iulie 2007 până în mai 2015, Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) a fost multipremiat, în lista lungă de premii obţinute figurează nu mai puţin de 16 Emmy Awards şi 4 Globuri de Aur, dar şi un Premiu Peabody, un Premiu al Asociaţiei Producătorilor, două premii ale Asociaţiei Scenariştilor, premii pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de televiziune, BAFTA pentru Cel Mai Bun Program Internaţional şi multe altele.

Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men – producţie SUA 2007) îi are în rolurile principale pe câştigătorul Premiului Emmy, Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) şi January Jones (Betty Draper).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus