Skip to main content

VIDEO. Coca-Cola își schimbă sloganul din Open happiness în Taste the feeling

 
VIDEO. Coca-Cola își schimbă sloganul din Open happiness în Taste the feeling
Foto: coca-colacompany.com

După șapte ani, Coca-Cola renunță la sloganul "Open Happiness" și îl înlocuiește cu "Taste the feeling", într-o nouă strategie globală de marketing „One brand” care, reunește - pentru prima dată - Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero și Coca-Cola Life sub același brand iconic Coca-Cola.

Publicitate

"Campania globală „Taste the Feeling” folosește poveștile universale și momentele obișnuite pentru a se conecta cu consumatorii din întreaga lume. Produsul se află în centrul conceptului creativ, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

„‘One brand’ este noua abordare prin care valoarea brandului Coca-Cola este reflectată asupra tuturor produselor aflate sub aceeași marcă înregistrată, reînnoind promisiunea de a oferi consumatorilor posibilitatea de a alege cu mai multă claritate”, declară Marcos de Quinto, Director de Marketing în cadrul Companiei Coca-Cola.

Campania globală „Taste the Feeling” se va desfășura în toate piețele, inclusiv România, pe parcursul anului 2016, și include :

  • 10 spoturi TV
  • Peste 100 de imagini de campanie
  • O nouă identitate vizuală
  • Un nou imn și o nouă semnătură audio

Coca-Cola a reunit creativi din 10 agenții diferite de publicitate pentru a dezvolta această campanie, iar, în final, cele 10 spoturi TV au fost create de următoarele patru agenții: Mercado-McCann, Sra. Rushmore, Santo și Oglivy & Mather New York.

Despre noile spoturi Coca-Cola, sub sloganul Taste the Feeling

1. Spotul TV principal „Imnul” (Mercado-McCann) ilustrează o serie de momente obișnuite, de zi cu zi, ce au în comun Coca-Cola - schiatul alături de prieteni, prima întâlnire, primul sărut, prima iubire. Spotul va rula în toate piețele, în 2016. Coloana sonoră a „Imnului” este o melodie originală, special creată pentru campanie și se cheamă „Taste the Feeling”.

Coca-Cola a lucrat cu Music Dealers pentru a scrie și produce această melodie. În unele piețe, melodia este însoțită de vocea artistului, Conrad Sewell.

2. „Despărțirea” (Santo) urmărește călătoria romantică a unui cuplu tânăr, de la prima întâlnire - cu primele sentimente de dragoste și încântare - până la despărțire, urmată de o împăcare, cu o Coca-Cola. Spotul conține o nouă melodie „Made for You”, aparținând artistului Alexander Cardinale.

3. Iubirea dintre frați” (Santo) captează povestea universală de prietenie și de conflict întâlnită în familie și scoate în evidență relația unică și provocatoare dintre doi frați. Spotul prezintă o nouă variantă a hitului „Hey Brother”, care aparține compozitorului și producătorului Avicii.

4.Contra timp” (Ogilvy & Mather) în care este spusă povestea zilelor solicitante pe care le trăim toți. Spotul evidențiază importanța de a lua o pauză, de a ne detensiona și de a ne bucura de momentul prezent.  

5. Supermarket” (Sra. Rushmore) ilustrează povestea unei tinere casiere hipnotizate de un client atrăgător, care ia o pauză pentru a se bucura de o Coca-Cola rece.

Spoturile „Pentru ce există Coca-Cola?” (Sra. Rushmore), „Profesorul” (Sra. Rushmore), „Vara Arctică” (The Cyranos-McCann), „Sticla goală” (Mercado-McCann) și „Adevărata plăcere” (Mercado-McCann) vor fi lansate mai târziu, în 2016.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Din prima, in acest clip se vad doua "glume" proaste. Cum sa-i dai peste mana in timp ce bea, celui caruia i-ai... oferit sticla... Aceleasi glume proaste le-am vazut si-n celelalte variante ale spoturilor. Doriti, cumva, propagarea marlaniei ? Asa se pare !

Trimite un comentariu