Skip to main content

VIDEO. Valentin Jucan, membru CNA, lansează proiectul online "Înțelege televiziunea"

 

VIDEO. Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a lansat proiectul online "Înţelege televiziunea", prin care îşi propune să explice "pe înțelesul tuturor, ce este C.N.A.-ul, cui folosește și cum este organizat, care sunt mecanismele de funcționare a presei audiovizuale".

"Consider că îmbunătăţirea spaţiului audiovizual trebuie să pornească şi dinspre public. Acest lucru poate fi realizat prin informarea acestuia în legătură cu drepturile pe care le are în legătură cu presa radio sau tv dar mai ales în legătură cu obligaţiile pe care radiodifuzorii le au realizarea actului jurnalistic. Prin urmare, am decis să realizez un proiect intitulat, generic, "Înţelege televiziunea"", anunță Valentin Jucan.

Publicitate

Valentin Jucan spune că proiectul se desfășoară sub forma unor clipuri publicate de YouTube și distribuite pe rețelele de socializare cu unicul scop "educația media".

"Acest proiect se desfășoară sub forma unor clip-uri de scurtă durată, publicate în mediul on-line, respectiv pe platformele proprii de socializare şi este destinat publicului larg, prezentat într-o formă pe înţelesul tuturor, cu un singur scop: educaţia media. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de cel puţin un an, cu o periodicitate a publicării videoclipurilor de două săptămâni", mai spune Jucan.

Primul clip al proiectului

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu