Skip to main content

Adevărul, site auto. Coordonator: fostul director general al GSP TV, ex-producător Pro Motor

 
Adevărul, site auto. Coordonator: fostul director general al GSP TV, ex-producător Pro Motor
Foto: Facebook

Adevărul Holding lansează site-ului cu profil auto viteze.ro. Noul proiect este coordonat de Eduard Dârvariu, fost director general al postului GSP TV și fost producător al emisiunii Pro Motor de la Pro TV. În prezent, Dârvariu este Head of Digital Adevărul Holding.

Publicitate

Din echipa editorială a zite-ului viteze.ro mai fac parte, printre alții, doi jurnaliști cu experiență în domeniu, Constantin Ciobanu și Răzvan Scăeșteanu.

Dan Belcea, General Manager Adevărul Holding:

„Lansarea site-ului viteze.ro face parte din strategia noastră de dezvoltare, prin care dorim să investim în zona de online, menținând în același timp publicațiile noastre din print. Astfel, prin viteze.ro adăugăm un nou produs portofoliului nostru și ne dorim ca acesta să devină un adevarat reper în domeniul auto”.

Site-ul viteze.ro conține informații de actualitate, precum și știri privind industria și legislația din domeniul auto și se adresează în principal publicului tânăr din mediul urban, potrivit reprezentanților Adevărul Holding.

Începând din 1 martie, pe site-ul viteze.ro vor fi publicate și cele mai importante lansări de la Salonul Auto de la Geneva, un eveniment de top al industriei, transmise prin live streaming.

Viteze.ro va avea un conținut video foarte bogat și va oferi content pentru toate site-urile din grupul Adevărul. De asemenea, redactorii viteze.ro vor avea și o emisiune dedicată pe Adevărul live, iar în viitor echipa își dorește să realizeze și o emisiune de televiziune.

Despre Eduard Dârvariu, șeful noului proiect online

Eduard Darvariu a lucrat ca director general al postului GSP TV în perioada februarie 2012 - septembrie 2013. Anterior, acesta a lucrat 20 de ani în Pro TV, unde printre altele a fost producător al emisiunii Pro Motor (2003 - 2011), director executiv al Sport.ro (aprilie 2008 - februarie 2009) și redactor-șef al revistei Pro Motor (2007-2008).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu