Skip to main content

Andrei Vochin, de la DigiSport la DolceSport. Jurnalistul va fi invitat permanent la postul Telekom

 
Andrei Vochin, de la DigiSport la DolceSport. Jurnalistul va fi invitat permanent la postul Telekom

Jurnalistul Andrei Vochin, fost invitat permanent la emisiunile DigiSport, a trecut la DolceSport, canal deținut de operatorul de comunicații Telekom.

Publicitate

Andrei Vochin va fi prezent în platoul DolceSport pentru a comenta evenimentele sportive. În această săptămână, Vochin va fi pe post miercuri (17.30), joi (21.00) și duminică (la 13.00 și la 15.50).

Înainte de contractul cu DolceSport, Vochin a lucrat aproape cinci ani cu DigiSport, canalul deținut de RCS. Printre altele, la Digi Sport a semnat conceptul programului Fotbal Club, unde era și invitat permanent. (de luni, până joi, de la ora 16.00)

Vochin vine colaborator la Dolce, dar rămâne consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), poziție pe care o deține din martie 2014, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

DolceSport mai are contract de invitați permanent (experți) cu Basarab Panduru, Cornel Dinu, Iulian Miu, Bogdan Stelea, Vlad Munteanu, Constantin Zotta, Dan Lăzărescu, Marius Bilașco, Dumitru Graur și Narcisa Lecușeanu. 

Andrei Vochin, Carte de vizită (via dolce-sport.ro):

- S-a născut pe 4 iulie 1968.

- Este autor a peste 3.000 de materiale sportive, autor de emisiuni sportive televizate (Zona Verde, Pariori.ro), iar de-a lungul carierei sale a comentat meciuri de fotbal pentru ProTV, TVR1, Antena 1 şi GSPTV.

- A intrat în presa sportivă şi s-a alăturat echipei conduse de Ovidiu Ioaniţoaia în 1991, anul fondării ziarului Sportul românesc, apoi a continuat în echipa de jurnalişti la ProSport şi Gazeta Sporturilor.

- La GSP a ocupat funcţia şi funcţia de redactor şef adjunct, iar din martie 2014 a decis să intre în echipa lui Răzvan Burleanu, la FRF.

- Chiar dacă a părăsit presa scrisă a rămas colaborator la Gazeta Sporturilor, acolo unde semnează săptămânal la rubrica de opinii a ziarului.

- În ultima perioadă acesta a fost invitat permant la Digi.

- A fost acreditat la trei turnee finale de Campionat Mondial (1994, 1998, 2006) şi 4 turnee finale de Campionat European (1996, 2000, 2004 şi 2008).

- A primit premiul Clubului Român de Presă pentru cel mai bun ziarist sportiv al anului 2004, premiul Asociaţiei Presei Sportive din România şi al Clubului Sportiv al Jurnaliştilor pentru cea mai bună care sportivă a anului 2001, "SuperSteaua", iar în 2006 a primit premiul de cel mai bun jurnalist al anului tot de la CSJ.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu