Skip to main content

Antena Stars, amendată din cauza discuţiilor despre viaţa sexuală a Simonei Halep. Membru CNA: E un post unde incultura şi prostul gust îşi fac treaba

 
Antena Stars, amendată din cauza discuţiilor despre viaţa sexuală a Simonei Halep. Membru CNA: E un post unde incultura şi prostul gust îşi fac treaba

Discuţiile despre viaţa sexuală a Simonei Halep, dar şi alte emisiuni cu probleme de limbaj i-au adus postului Antena Stars o amendă de 30.000 de lei din partea CNA.

Publicitate

Membrii Consiliului s-au arătat revoltaţi de faptul că televiziunea trustului Intact a făcut un subiect de emisiune din faptul că sportiva ar trebui sau nu să fie activă pe plan sexual pentru a face performanţă în tenis.

"E o televiziune unde incultura şi prostul gust îşi fac treaba. Nu ştiu ce am putea să le cerem, când ei asta îşi propun", a spus Radu Călin Cristea, membru CNA.

"Mi se pare odios faptul că se vorbeşte despre când trebuie să facă sex Simona Halep", a declarat Dorina Rusu, un alt membru CNA.

"Nu se poate sa vorbeşti o emisiune intreagă despre cât sex face Simona Halep", a spus Radu Herjeu, membru CNA.

În sancţionarea postului au mai fost luate în calcul şi mai multe emisiuni Star Matinal, Agentul VIP, Necenzurat, Răi da' buni şi Refresh.

Cum a fost încălcată legislaţia audiovizualului în aceste emisiuni?

În ediţia din 23.10.2015 a emisiunii Star Matinal au fost aduse atingerii imaginii, deminităţii şi reputaţiei cântăreţei Claudia Pavel.

"Claudia Pavel, alias Cream, este în război cu familia fostului iubit, în timp ce bruneta face tot posibilul să primească aprobare din partea magistraţilor să îşi crească băieţelul în România, sora şi fratele fostului ei partener ies la atac şi o acuză pe artistă de răpire", s-a spus în emisiunea Star Matinal.

În ediţia din 9.12.2015 a emisiunii Star Matinal fost lezată imaginea Taniei Budi.

Rocsana Marcu, realizatoare a emisiunii Star Matinal a spus: "Mie Tania îmi pare genul de femeie care zice 'ia vino încoace că am nevoie de tine o jumătate de oră'".

În emisiunea Agentul VIP din 20 ianuarie 2015 s-a vorbit despre viaţa sexuală a Simonei Halep.

Titluri afişate pe ecran: EXCLUSIV; Halep, început de an dezastruos; Motivul eşecului de la ultimul meci; Cariera, distrusă de viaţa amoroasă?; Succesul depinde de o viaţă sexuală activă?;

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii:

"În această seara vom pune întrebarea, foarte interesantă şi foarte puternică – oare, căderea Simonei Halep are legătură cu o neîmplinire la nivel amoros, la nivel sexual, în sensul în care abstinenţa să fi adus-o pe Simona Halep acolo unde este? Pentru că există teorii care spun că, pentru femei, un act amoros înainte de o competiţie importantă poate să însemne un plus de energie şi determinare. La bărbaţi, cică, este invers."

În emisiunea Răi da' buni din data de 3 decembrie 2015 au fost difuzate imagini cu tentă sexuală la o oră accesibilă minorilor. În timpul emisiunii a fost difuzat un moment în care o dansatoare îmbrăcată sumar a realizt de dans erotic la bară.

În ediţia din 21 ianuarie 2016, în emisiunea Necenzurat, prezentată de Adriana Bahmuţeanu, a fost folosit un limbaj injurios şi au fost arătate semne obscene.

O mostră din emisiune:

Constantin: Bă, vorbeşte frumos că eu ţi-am vorbit frumos. Nu mai fi nesimţită.

Mona: Marş! Scoteţi-l p-ăsta din direct, vă rog eu frumos. Scoteţi murătura asta.

Constantin: Auzi? Eşti o nesimţită dacă vorbeşti aşa. (Moderatoarea râde.)

Mona: Domnu` murătură, vezi, dracu, de treaba ta. Hai!

Constantin: Eu murătură?

Adriana Bahmuţeanu: Vorbeşte frumos, te rog frumos.

Constantin: Fă-i, asta, de ce vorbeşti aşa că eu ţi-am vorbit destul de frumos, nesimţit-o care eşti.

Mona: Păi dacă tu te iei de mine. Lasă-mă-n pace, te rog frumos.

Constantin: Stafidito care eşti.

Mona: Hai, sugi. Hai, pa.

Constantin: Ce buze ai. Hai, sugi. Adriana Bahmuţeanu: Aoleu, nu mai (se suprapune), aoleu.

Mona: Să nu mă mai jgnească. Hai, te rog eu frumos. Pleacă în morţii tăi. Hai, pa.

În ediţia din 10 septembrie 2015 a emisiunii Necenzurat au fost difuzate mai multe înregistrări cu două minore. Într-una dintre ele, o fetiţă se aude cum foloseşte un limbaj injurios, acoperit de bip-uri.

În emisiunea Refresh din din 5 septembrie 2015 au fost difuzate imagini cu o posibilă amantă a lui Nelu Ploieşteanu, fără acordul acesteia. Mai mult decât atât, postul Antena Stars a transmis imagini cu locuinţa acesteia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    asta vor oamenii, dar aceste mizerii cand sunt la pro nu va deranjeaza, eu ii sanctionez singur prin refuzul de ai urmari , nu am nevoie de cna
  • marian marian
    ATATA TIMP CAT CNA NU SE SCHIMBA . IAR ACESTE *** NU DISPAR NU AMENDEAZA CORECT JUMATATEDIN EI AU TRECUT PE LA TRUSTUL INTACT RUSINE CNA
  • Expertul, Expertul,
    Amenda e prea mica! *** ar trebui inchisa urgent!
  • Alex Alex
    *** In acest trust prostia,prostitutia,incultura, se promovează la maxim de dimineata pana seara! Nu pot intelege cum CNA nu a închis încă acest post de *****!
  • F F
    @Iulian : discutia de la Agentul Vip a avut loc anul acesta. e o greseala in articolul paginademedia.

    Antena Stars a luat-o pe calea Romania Tv Otv. Nu e de mirare ca audientele au crescut. Chestia interesanta e ca postul Otv era amendat la ordinea zilei, in timp ce Romania Tv si Antena Stars ajung destul de rar in vizorul CNA, avand in vedere continutul similar.
  • Adi Adi
    Acest post a ajuns o mizerie insuportabila!
  • Iulian Iulian
    CNA a dat amenda dupa un an de la discutia din emisiunea Agentul Vip, pana acum ce facut CNA-ul? Asa multa treaba au? Se observa..

    @Daniel, copii de 5 ani deja injura.. Aia de 10 fumeaza, beau, fac sex de la varsta de 12-13 ani, dar mna, Cna "protejeaza copiii".
    Daca tot ar proteja, de ce emisiunile de la miezul noptii au voie sa promoveze prostia? De ce emisiunile regizate (Te vreau langa mine - Kanal D) nu scrie pe post "Acesta emisiune este o fictiune". O veche concurenta, Andreea(blonda) a declarat ca este fake emisiuniea bazata pe scenarii. Ea a aparut la Antena Stars (Necenzurat), tot cu un rol fake
  • Mhail Ștefano Mhail Ștefano
    Poate Florentina Fantanaru pleaca la Happy din martie.
  • Florin Florin
    Spui Antena Stars si tragi apa. Singura care nu mi se pare ca are ce cauta acolo este Florentina Fantanaru.
  • Daniel Daniel
    30.000 lei e o nimica toata pentru acea televiziune, ar trebui marite amenzile sau macar sa fie in euro.

    Nu inteleg un lucru, din moment ce mizeria balteste in peisajul media romanesc dece sunt interzise celebrele cuvinte ce incep cu P? adica serios pe cine mai afecteaza asta? E cam multa ipocrizie sa nu injuram ca trebuie sa protejam minorii dar oare minori nu sunt afectati de dezmatul de pe TV? E doar un pas de la ceea ce se intampla acuma pana la injuraturi sunt tare curios cand o sa fie facut.

Trimite un comentariu

sus