Skip to main content

Bake Off România, programat lunea în grila Pro TV. Când începe show-ul

 
Nicolle Stanese, Bake Off Romania
Nicolle Stanese, Bake Off Romania
Bake Off, cooking show în care concurenţii sunt cofetari, începe în februarie. 12 concurenţi, 3 juraţi şi o prezentatoare sunt actorii show-ului culinar. Emisiunea va debuta la Pro TV luni, 29 februarie, de la 20.30, anunţă postul de televiziune.
Publicitate

Bake Off a fost produsă de Cloud9film, deţinută de Emilia Vlad, o producătoare cu experienţă care a lucrat la emisiuni precum Ferma vedetelor şi Las Fierbinţi sau la seriale precum Băieţi buni.

Bake Off este un format britanic, în care concurenţii se întrec în prepararea de produse de patiserie şi cofetărie, în lupta pentru marele premiu. Produsele acestora vor fi jurizate de Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu.

"Pentru preparatele concurenţilor s-au folosit ca materii prime aproximativ 75 kilograme de margarină şi unt, 300 kilograme de făină, 450 kilograme de zahăr, 300 litri de lapte, 50 kilograme pastă de zahăr", anunţă reprezentanţii postului de televiziune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabi. gabriel gabi. gabriel
    E interesant. Oare care va face cel mai bine?
  • gabi. gabriel gabi. gabriel
    E interesant.
  • Dan Dan
    Pare delicios
  • constantin constantin
    Diabet curate.
  • Lucy Lucy
    este un format de succes in UK si Italia, urmaresc cu mare drag. Cei care nu cunosc si nu sunt interesati de asa gen de programe, nu va obliga nimeni sa va uitati.
  • Iulian Iulian
    Si ce vedem la aceasta emisiune? Cum sa faci prajituri.. "Interesant...!"

Trimite un comentariu

sus