Skip to main content

Carmen Lixandru pleacă de la MediaCom după nouă ani

 
Carmen Lixandru pleacă de la MediaCom după nouă ani

Carmen Lixandru, CEO Mediacom Romania, se retrage din compania pe care a condus-o timp de 9 ani. Motivele: “personale”.

Publicitate
Conducerea interimara va fi preluata de Madalina Bodea, Account Director, si de Costin Mihaila, Managing Director EMEA Mediacom, urmand ca in scurt timp sa fie anuntat succesorul la functia de CEO.

Carmen Lixandru va ramane alaturi de echipa Mediacom pentru o perioada de tranzitie.

Carmen Lixandru:

"La baza acestei decizii stau motive de ordin personal, sunt cateva proiecte pe care vreau sa le fac si pentru care nu am gasit pana acum timpul necesar. Sunt foarte legata de Mediacom, e un loc unde mi-am petrecut ultimii 9 ani, am foarte multi prieteni aici, oameni cu care lucrez de foarte mult timp si carora le multumesc pentru tot ce am facut impreuna.

Voi ramane in companie cu aceleasi atributii pana la sfarsitul lunii februarie pentru a asigura o buna tranzitie si posibil si dupa aceasta data pana la definitivarea intregului proces”

Carmen Lixandru a preluat, in ianuarie 2007, conducerea Mediacom Romania, parte a retelei internationale detinuta de WPP, una dintre cele mai puternice agentii de media din România.

"Vreau sa-i multumesc lui Carmen pentru contributia pe care a avut-o in toti acesti ani si sa-i urez mult succes in tot ce va face mai departe. Am demarat deja procesul de recrutare a unui succesor care sa poata continua parcursul extraordinar pe care l-a avut Mediacom pana acum. Carmen a construit o echipa solida care va continua sa ofere servicii de inalta clasa tuturor partenerilor nostri” a spus Nick Lawson, EMEA CEO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Hai ma lasi? Imi vine sa plang!
  • mona mona
    spre deosebire de toti bagatorii de seama din agentiile de media, fata asta chiar si-a facut treaba. sa vezi ce-or sa sara acum hienele din publicitate pe clientii astora
  • DZ DZ
    Pacat ca pleaca...astia de la grup m sunt tampiti ca pierd un om bun. e o tipa misto si fara fitze, lucru rar in media

Trimite un comentariu

sus