Skip to main content

Cătălin Striblea revine în radio: va fi realizator la Digi FM

 
Cătălin Striblea revine în radio: va fi realizator la Digi FM

Digi FM are, din februarie, un nou membru în echipă. Jurnalistul Cătălin Striblea, om de radio şi televiziune, se alătură echipei Digi FM. El va realiza alături de Bogdan Miu matinalul Digi FM. Striblea intră în locul realizatoarei Carmen Constantin. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ea va reveni în echipa de ştiri Digi24.

Publicitate

Cătălin Striblea: „Mi-am dorit să mă întorc în radio şi mă bucur mult ca acest lucru se întâmplă la matinalul Digi FM. Echipa de aici şi-a propus să construiască cel mai important radio din România, iar eu sunt sigur că putem face acest lucru. De asemenea, sunt onorat să mă alătur unui proiect de presă cu prestigiu, care resetează piaţa media din Romania. Mă bucur că mă reîntalnesc cu Bogdan, mai ales că în urma cu ceva ani ne propusesem să realizam un proiect comun. Iată, avem acum ocazia. Cred că împreună vom face o emisiune de dimineaţa, în care - şi la radio - informaţia o să revină la putere.”

Bogdan Miu: „De când m-am alăturat echipei Digi FM, mi-am propus să le facem ascultătorilor dimineţile mai frumoase abordând subiectele pe care şi ei le discută în masina, la birou sau acasă. Prin venirea lui Cătălin, echipa de matinal câştigă o voce importantă şi, împreună, o să dăm energie dimineţilor ascultătorilor din toată ţara”.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC. Matinalul prezentat de Bogdan Miu şi Cătălin Striblea poate fi ascultat, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00, la Digi FM.

Striblea a declarat în nenumărate rânduri că radioul este marea lui dragostea. Jurnalistul a şi participat la concursul de frecvenţe organizat de CNA toamna trecură, cu un proiect de radio de infromaţii, Adevărul Live Fm, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marvel marvel
    "Ne propusesem"? Nu "ne propuseserăm“? Atât de tânăr și atât de agramat...
  • john john
    Deci nu o sa mai ascult Digi. M-am saturat de atitudinea lui anti-religioasa, cat si a lui Maindruta.
  • marius marius
    bine ca ne ati spus. sa scot de la favorite digi. striblea de la rtv si b1 tv facea orice numai jurnalism NU
  • david david
    Penibila miscare. L-a uitat cineva pe Scriblea cum presta la RTV sau B1tv?? De abia cand ma obisnuisem cu DigiFM, acum trebuie sa il scot. Nu ma asteptam la asa ceva. Ce mai urmeaza ? Gadea la Digi24? Dezamagit.
  • Thor Thor
    Credeam că va fi în locul lui Mîndruță. Păcat, mi-am făcut iluzii în zadar...
  • ionut ionut
    Ma bucura revenirea lui Striblea la radio. Si cred ca potrivirea cu Digi FM este una foarte buna. Ii voi asculta dimineata, sper sa ma informeze, dar mai ales binedispuna
  • careva careva
    Nu a existat niciun radio Unison in capitala...

Trimite un comentariu

sus