Skip to main content

CNA a prelungit licenţa Prima TV. Directorul de programe spune că va continua colaborarea cu Horia Vîrlan

 
horia varlan
horia varlan

Prima TV a obţinut dreptul de a emite încă nouă ani. Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de astăzi să prelungească licenţa cu difuzare prin satelit a postului deţinut de Cristian Burci.

Publicitate

Licenţa canalului Prima TV urma să expire pe 19 februarie. Solicitarea Prima Broadcasting Group, compania care operează licenţa Prima TV, a fost votată în unanimitate.

La şedinţa CNA, pentru a susţine prelungirea de licenţă a postului Prima TV, au fost prezenţi Noni Mazilescu şi Răzvan Borş, director de programe al canalului de televiziune.

Razvan Borş, director de programe al Prima TV:

„Nu vrem să reinventăm roata, vrem să contiuăm ceea ce facem acum. Vrem să aducem sezoane noi din emisiuni precum Schimb de mame şi Trăsniţii, filme româneşti în continuare. Vom continua cu filme româneşti şi în weekend. Vom continua cu show-urile noastre culinare Cireaşa de pe tort şi Mama mea găteşte mai bine. Vom continua colaborarea cu Horia Vîrlan. Avem program pentru copii. Vrem să ne continuăm activitatea în mod normal."

Consiliul a mai aprobat în şedinţa de astăzi şi solicitarea companiei Prima Broadcasting Group de modificare a structurii de programe, astfel: 18,6 producţie proprie şi 81,4 productii ale altor producatori.

La şedinţa CNA de astăzi au participat următorii membri: Florin Gabrea, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vaduva Mihaela Vaduva Mihaela
    Buna seara,ce se intampla cu serialul turcesc? il difuza Luni,apoi a disparut.
  • Iulian Iulian
    Prima TV drumul catre esec. In trecut PrimaTv se afla in top 5 in weekend, acum nu mai apare nici in top 7

Trimite un comentariu

sus