Skip to main content

CONCURS. Câştigă o invitaţie la Zootropolis, animaţia despre "jungla urbană". Shakira, voce în engleză. Dobrovolschi şi Lavinia Şandru dublează în română.

 

Concursul s-a încheiat. Lista câştigătorilor, aici.

Publicitate

Concurs pentru cititorii Paginademedia.ro. Puteţi câştiga o invitaţie la filmul de animaţie Zootropolis, atât la varianta în limba engleză a producţiei Disney, cât şi la varianta dublată în limba română.

Zootropolis, o animaţie despre "jungla urbană", în care personajele sunt din regnul animal, este dublată în limba română, printre alţii, de Mihai Dobrovolschi (personajul principal, vulpoiul Nick Wilde), de Tily Nicolae şi de Lavinia Şandru. Realizatoarea de la Realitatea TV o dublează pe Gazelle, "vedeta oraşului", voce care în varianta subtitrată este asigurată de Shakira.

Cum puteţi câştiga o invitaţie la film:

MECANISMUL. Precizaţi într-un comentariu la acest articol numele, domeniul în care activaţi şi varianta pe care o preferaţi: în limba engleză sau în limba română.

Distribuitorul Forum Film oferă pentru cititorii Paginademedia.ro trei invitaţii, pentru vizionarea de miercuri, 2 martie, de la Cinema City din AFI Cotroceni:

  • două invitaţii duble la Zootropolis, în varianta în limba engleză, subtitrată.
  • o invitaţie dublă la Zootropolis, varianta dublată în limba română.

NU UITAŢI! Precizaţi într-un comentariu la acest articol numele, domeniul în care activaţi şi varianta pe care o preferaţi: în limba engleză sau în limba română.

VIDEO. Trailerul filmului Zootropolis, varianta în limba engleză
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus