Skip to main content

Directorul de vânzări TV al Antena Group pleacă din companie după 15 ani

 
Directorul de vânzări TV al Antena Group pleacă din companie după 15 ani

Monica Stoicescu, TV Sales Director Antena Group, pleacă din grupul Intact, după 15 ani la televiziunile deținute de familia Voiculescu.

Într-un mesaj trimis colaboratorilor, pe care Paginademedia.ro îl publică în continuare, Stoicescu își anunță plecarea din trust: "Dumas a scris “Dupa 20 de ani”, eu sunt mai modesta, va scriu dupa 15."

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Monica Stoicescu a declarat că a fost "o despărțire cu acordul părților". Cât despre motive? "Vreau să fac foarte multe lucruri personale și aveam nevoie de o perioadă sabatică", a declarat ea pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare?

"Nu am luat încă o decizie", a spus Monica Stoicescu.

Cart de vizită:

La Intact din martie 2001, inițial ca om de vânzări pentru Antena 1. Ulterior, a fost sales manager pentru mai multe stații ale grupului deținut de familia Voiculescu.

A lucrat o perioadă la Clir Media, regia care vindea spațiul publicitar al posturilor Intact. Când contractul cu Clir Media a fost întrerupt, în urmă cu șapte ani, Monica Stoicescu s-a întors la Intact, pe poziția de TV Sales Director. Din această funcție, coordona o parte a vânzărilor TV. Pe o poziție similară - de Sales Director, era și Anca Vasile, care a plecat în toamna anului trecut 2015.

Poziția deținută de Monica Stoicescu se subordona directorului de vânzări pe group - Head of Sales (care include TV și digital), poziție deținută de Claudia Ion.

Mesajul trimis colaboratorilor de Monica Stoicescu:

"Dumas a scris “Dupa 20 de ani”, eu sunt mai modesta, va scriu dupa 15.

Vine o zi cand iti golesti sertarele, iti strangi amintirile, te imbratisezi cu oamenii dragi din preajma ta si iti promiti ca o sa va vedeti la o cafea. Fix asa voi face si eu!

Nu o sa va scriu faza aia cu “noile provocari” pentru ca am citit-o de atatea ori in ultimii ani si suna a sablon de pensionare (ceea ce nu este cazul meu)

In schimb, o sa va multumesc pentru toate reusitele noastre, pentru zilele in care m-ati facut sa rad sau ati avut o vorba buna pentru mine si fiti siguri ca “totul va fi bine!”

Voi aveti treaba, asa ca nu va mai retin si va zic “vant la pupa” in tot ceea ce vreti sa faceti bun si frumos, imi pare bine ca v-am intalnit si cu siguranta ne vom revedea!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • D-na te felicit pentru hotarirea luata si pentru faptul ca nu incerci sa-i prostesti pe prieteni cu motivul plecarii.

Trimite un comentariu