Skip to main content

Discovery va difuza sezonul doi din Insula lui Bear Grylls. De data aceasta și femeile sunt puse în situații limită

 
Discovery va difuza sezonul doi din Insula lui Bear Grylls. De data aceasta și femeile sunt puse în situații limită

Emisiunea expertului în supravieţuire Bear Grylls – Insula lui Bear Grylls – revine începând de astăzi pe Discovery Channel cu al doilea sezon. De această dată, şi femeile – nu doar bărbaţii – din Anglia vor fi puse să supraviețuiască în situații-limită. Programul va fi difuzat de la ora 22.00.

Publicitate

Pentru a vedea cum se descurcă ambele sexe, Bear Grylls va lăsa 14 englezoaice pe o insulă îndepărtată din Oceanul Pacific şi 14 englezi pe alta, la fel de pustie. Fiecare grup va fi absolut singur și se va filma cu resurse proprii, având la dispoziție doar câteva unelte de bază și hainele pe care le poartă.

Poveștile de pe cele două insule vor fi relatate în episoade separate, fiecare episod despre viața pe insula bărbaților fiind urmat de un episod despre viața pe insula femeilor.

"De această dată, provocarea va fi mai dificilă și va dura mai mult ca oricând, căci ”naufragiații” trebuie să se descurce numai prin forțele lor, rămânând singuri timp de șase săptămâni chinuitoare, în perioada de vârf a sezonului furtunilor tropicale", potrivit reprezentanților Discovery.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu