Skip to main content

Evenimentul zilei a lansat o petiţiei online împotriva legii defăimării. Aceasta a adunat peste 900 de semnături în câteva ore

 
Evenimentul zilei a lansat o petiţiei online împotriva legii defăimării. Aceasta a adunat peste 900 de semnături în câteva ore

Ziarul Evenimentul zilei a lansat, în această dimineaţă, o petiţie online împotriva legii defăimării. Ce urmăreşte petiţia împotriva proiectului iniţiat de Liviu Dragnea?

Publicitate

Petiţia EVZ îşi propune să strângă semnături ale celor care "sunt de acord că dreptul la libera exprimare nu ar trebui îngrădit".

Din petiţia EVZ:

"Liderul social-democrat Liviu Dragnea vrea să implementeze o lege potrivit căreia oricine adresează comentarii defăimătoare pe reţeaua de socializare Facebook să fie pedepsit. Mai mult, proiectul de lege prevede amenzi între 1.000-30.000 de lei dacă ţinta defăimarii este o persoană fizică sau 2.000-60.000 lei dacă discriminarea vizează un grup social.

Mobilizarea de pe Internet este una dintre mişcările de amploare împotriva acestei legi. Semnează şi tu dacă esti de acord că dreptul la libera exprimare nu ar trebui îngrădit" este textul scris de EVZ pe site-ul petitieonline.com cu scopul de a-i convinge pe internauţi să semneze petiţia.

În doar câteva ore, petiţia lansată de Evenimentul Zilei a adunat peste 900 de semnături.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus