Skip to main content

FOTO. MasterChefi la cuțite. Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu au început filmările la noul show culinar de la Antena 1

 
FOTO. MasterChefi la cuțite. Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu au început filmările la noul show culinar de la Antena 1

MASTERCHEFI LA CUȚITE. Antena 1 se pregătește pentru noul show culinar din această primăvară. Cei trei foști masterchefi au intrat deja "în pâine".

Publicitate

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au început filmările pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Programul urmează să intre pe Antena 1 în grila de primăvară.

Fiecare dintre cei trei chefi își va forma câte o echipă de bucătari aleși în urma preselecțiilor „pe nevăzute”, apoi își va antrena și instrui concurenții.

„Suntem deja pe platourile de filmare. Ce este interesant și totodata inedit chiar și pentru noi este faptul că în prima etapă a show-ului noi nu îi vedem pe concurenți atunci când gustăm din preparatele lor. Practic ne aflăm în fața unor farfurii – unele spectaculoase, altele… să zicem intrigante, înconjurați de arome și parfumuri care se ridică din tigăile aflate pe foc și gustăm. Nu ne putem decât imagina cine este autorul farfriei din fața noastră și e foarte interesant să ne dăm cu presupusul”, spune chef Bontea.

De la venirea la Antena 1, cei trei foști masterchefi de la Pro TV au mai avut o emisiune - Hell's Kitchen, fără mari performanțe de audiență. Ei au mai fost invitați în reality-ul Poftiți de vă iubiți (produs de Mona Segall, cea care i-a lansat la Pro TV).

GALERIE FOTO.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu