Skip to main content

Game show-ul Ce spun românii începe înscrierile pentru o serie de ediţii speciale, cu reguli noi

 
Game show-ul Ce spun românii începe înscrierile pentru o serie de ediţii speciale, cu reguli noi

Emisiunea Ce spun romanii începe înscrierile pentru o serie de ediţii speciale, în care echipele vor fi formate din câte cinci membri.

Pro TV caută grupuri de prieteni, colegi de serviciu, oameni care se cunosc bine sau care au pasiuni comune pe care să le practice în mod frecvent.

Publicitate

În ediţiile speciale ale game show-ului Ce spun românii fiecare echipă va fi alcătuită din câte cinci concurenți, care vor lupta în cele șase runde ale fiecărei emisiuni pentru premii în bani, dar și în runda fulger pentru premiul ediției.

Concurenții vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eșantion format din 100 de persoane și vor pleca acasă cu bani, fie că vorbim despre echipa câștigătoare sau de cea care va pierde, potrivit reprezentanţilor Pro TV.

Cabral, prezentatorul emisiunii, despre noile ediţii:

„Ne-am gândit să ne jucăm puțin, așa că ieșim pentru o perioadă din regulamentul emisiunii și jucăm cu echipe de câte cinci prieteni, nu neapărat rude. Jocul rămâne același, vor fi premii în continuare, dar ne-am hotărât să facem ceva pentru cei care ne-au scris și ne-au spus că vor foarte mult să joace, dar că familia este atât de rușinoasă încât nu ar putea veni la emisiune decât cu prietenii”, a spus Cabral.

Cei interesaţi să participe la emisiune se pot înscrie cu toate datele lor la adresa casting@protv.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu