Skip to main content

GSP: TVR vrea să vândă mondialul din 2018 la DolceSport, ca să aibă bani de Euro 2016. Ce spune președintele TVR

 
GSP: TVR vrea să vândă mondialul din 2018 la DolceSport, ca să aibă bani de Euro 2016. Ce spune președintele TVR
Drepturi TV, Fotbal

Șefii Televiziunii Române fac toate eforturile să transmită Euro 2016. Recent, șefii TVR au luat legătura cu reprezentanții Telekom pentru a le propune o afacere în ceea ce privește drepturile pentru Campionatul Mondial din 2018, deținut în exclusivitate de postul public, scrie Gazeta Sporturilor, care citează surse din Televiziunea Română .

"Vrem să cedăm către DolceSport o parte din meciurile pe care le deținem! Facem un parteneriat de sublicențiere ca să ne salvăm în fața publicului în ceea ce privește Europeanul de la vară! S-ar putea ca oferta să conțină jumătate din partidele de la Mondialul din 2018, unele chiar transmise în exclusivitate. Cu banii pe care-i obținem de la Telekom ar urma să achiziționăm meciurile de la Europeanul din Franța", au declarat surse din TVR pentru Gazeta Sporturilor

Publicitate

Acestea au mai spus: "Sperăm să ajungem cât mai rapid la un acrod pentru că Europeanul bate la ușă și suntem într-o situație disperată! Dacă nu sublicențiem meciurile de la Mondial, nu avem nicio șansă să dăm Euro, asta e clar!".

GSP mai notează că oficialii TVR au ajuns încă din toamnă la un acord cu Uniunea Europeani de Radio și Televiziune pentru achizița partidelor de la Euro 2016 pentru 3,5 milioane de euro, dar că instituția nu a găsit până în prezent o formă de finanțare.

Cum au răspuns oficialii TVR?

Contactată de Paginademedia.ro, președintele TVR a declarat că instituția încearcă "ORICE" pentru a avea Euro 2016 pe post, dar nu a comentat varianta expusă de Gazeta sporturilor.

Irina Radu, pentru Paginademedia.ro:

"Pot sa raspund doar ca încercăm ORICE este legal și fezabil pentru a oferi romanilor Campionatul European de Fotbal. Așa este normal, și dacă alții nu au făcut nimic pentru asta, noi vrem să facem."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu