Skip to main content

Igloo devine o revistă-album și își schimbă periodicitatea

 
Igloo devine o revistă-album și își schimbă periodicitatea

Publicația de arhitectură Igloo devine o revistă-album și își schimbă periodicitatea. Anul acesta, revista care a ajuns la peste 160 de numere, în 15 ani de apariție, va fi tipărită o dată la două luni.

Publicitate

Până acum, revista Igloo a avut apariție lunară (10 numere / an, decembrie-ianuare și august-septembrie fiind numere duble). 

"În peste 150 de pagini, cititorii se vor informa în legătura cu noutățile valoroase din zona culturală și vizuală, vor putea descoperi poveștile unor proiecte de referință, locale și internaționale, și vor parcurge o selecție a celor mai interesante manifestări ale designului în societatea contemporană", potrivit reprezentanților Igloo Media, compania care editează revista de arhitectură.

Revista va fi astfel structurată în patru rubrici principale: Teorie, Proiecte, Dosar și Design. Primul număr al revistei, cu tema Material – Imaterial va fi lansat pe piață în a doua jumătate a lunii februarie.

Revista se vinde la prețul de 29 de lei și este distribuită în rețeaua națională CS Travel Romania, Inmedio, în librării precum Cărturești, Humanitas, Librăriile noi, Librarium, librăria Mihai Eminescu, s.a, și in cadrul targurilor de profil.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu