Skip to main content

Lavinia Chican devine partener în cadrul agenției McCann PR

 
Lavinia Chican devine partener în cadrul agenției McCann PR

Lavinia Chican, Senior Account Director, a fost numită recent partener în cadrul agenției McCann PR. Lavinia s-a alăturat echipei McCann PR din anul 2008, ea acumulând până în acest moment o experiență de peste 17 ani în industria de comunicare, dintre care 13 ani în McCann Group.

Din noua sa poziție, Lavinia va contribui la strategia de dezvoltare a business-ului companiei, fiind în același timp responsabilă de campaniile de comunicare pe conturile Coca-Cola România, Coca-Cola HBC, Heineken, Carrefour, NEPI, Enel, Salvați Copiii și altele.

Publicitate

De asemenea, Lavinia coordonează de mai bine de zece ani comunicarea pentru cel mai important turneu de tenis din Europa de Sud-Est, BRD Năstase-Țiriac Trophy.

Totodată, Lavinia este implicată și în organizarea McCann Conferences pe teme de leadership, educație, inovație și sport.

“Îmi place foarte mult ceea ce fac, iubesc McCann-ul. Așa că, de acum încolo, nu voi face altceva decât să îmi continui cu și mai mult elan călătoria mea profesională în cadrul marii familii McCann”, a spus Lavinia Chican.

Campanii conduse de Chican care au aduse premii agenției McCann PR

  • Best regional communication campaign în cadrul European Excellency Awards pentru Campania FIFA World Cup 2010 Trophy Tour 
  • Coca-Cola, Silver Drum în 2013 pentru proiectul Coca-Cola Live Tweets,
  • Silver & Bronze Effie Awards în 2014 pentru Campania Dorna “Grijă pentru Copii”.

McCann PR este divizia de relații publice a grupului McCann. Agenția este afiliată la una dintre cele mai prestigioase și mai mari rețele internaționale de PR din lume, Weber Shandwick. 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu