Skip to main content

Mostră de redactare: Rareș Bogdan a reușit „concomitent cu România să-și iubească și nevasta, și băiețelul de 6 ani”

 
Mostră de redactare: Rareș Bogdan a reușit „concomitent cu România să-și iubească și nevasta, și băiețelul de 6 ani”
Campanie, ironie sau umor involuntar? Site-ul tabloid cancan.ro a oferit o mostră de scriitură rară în acest weekend.
 
Un sfârșit de săptămână plin pentru Rareș Bogdan, potrivit textului: "în acest acest weekend a reușit ca, concomitent cu România, să-și iubească și nevasta, și băiețelul de 6 ani". Așa scrie în articol. Și mai adaugă, ca să întărească ideea: "cele trei obiecte ale pasiunii fierbinți a realizatorului Realitatea TV s-au combinat fericit." 
 
Jurnaliștii site-ului au prezentat într-un material o "altă față" a realizatorului Realitatea TV Rareș Bogdan, prezentat drept „o inimă mare și foarte iubăreață”.

Textul din cancan se încheie apoteotic cu Rareș Bogdan care „și-a făcut un selfie cu nevasta și cu România (pe fundal)”, „într-unul dintre momentele când și-a luat ochii de la copil”. 

Publicitate

Textul este însoțit și de un video, tip paparazzi, în care apar Rareș Bogdan și fiul său, pe pârtie. 

Explicațiile foto sunt în aceeași notă. "Pentru o Românie a viitorului așa cum ne-o dorim cu toții, toți tații ar trebui să fie la fel de atenți și de protectori ca Rareș Bogdan" sau "De când a dat jos Guvernul, Rareș Bogdan pare mai relaxat și chiar reușește să zâmbească în poze."

Textul din Cancan.ro, în continuare:

„Rareș Bogdan nu uită să iubească România tot timpul. Din fericire, Rareș este o inimă mare și foarte iubăreață, așa că în acest weekend a reușit ca, concomitent cu România, să-și iubească și nevasta, și băiețelul de 6 ani.

Cele trei obiecte ale pasiunii fierbinți a realizatorului Realitatea TV s-au combinat fericit, pentru că familia Bogdan nu-și putea petrece puținul timp liber altundeva decât într-un colțișor al României mult-iubite, stimate, respectate, adulate etc.

Florina, sexy-nevasta lui Rareș Bogdan, n-a fost echipată în costumație de ski, lăsându-și soțul și fiul să fie senzația pârtiei de unii singuri, în costumele lor asortate, predominant albastre.

Albastrul costumului combinat cu vinul roșu fiert pe care l-a băut după frigul tras afară și cu galbenul soarelui ce a strălucit din plin peste binecuvântata Românie sâmbătă au celebrat cu toatele dragostea pentru simbolurile naționale a vedetei de televiziune. Pe pârtie, cunoscutul realizator și-a găsit timp să fie și tată grijuliu și responsabil, dar și soț model. Într-unul dintre puținele momente când și-a luat ochii de la copil, Rareș Bogdan și-a făcut un selfie cu nevasta și România (pe fundal).”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu