Skip to main content

News.ro a semnat un parteneriat cu o agenție de flux foto editorial

 
News.ro a semnat un parteneriat cu o agenție de flux foto editorial

News.ro, agenția de presă a foștilor Mediafax, a semnat un contract de parteneriat cu agenția de flux foto editorial Inquam Photos, prin care cele două instituții vor colabora pentru a oferi cititorilor www.news.ro și abonaților fotografie editorială, în timp real.

Publicitate

Prin noul parteneriat, Inquam Photos va furniza agenției News.ro fotografii realizate de către fotojurnaliști cu peste 10 ani de experiență în cele mai mari trusturi media din România, potrivit reprezentanților News.ro..

”Strategia noastră este să oferim, chiar de la început, servicii complete de agenție de presă, ceea ce înseamnă că fluxul foto este foarte important în dinamica generală a agenției. Împreună cu Inquam Photos vom putea ilustra cele mai importante evenimente ale zilei, din toate domeniile, la nivel național, la standarde specifice agenției de presă”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare orlando care nici nu stia saracul ca la mediafax se dau salariile la plicuri!!!! o sa procedeze la fel cu astia? buchetele, plicuri, drepturi de autor, etc? ca multi sunt in dosarele alea numai el este Anica cinstita, el si cu pescariu in alte dosare...
  • Wow! Care este relevanta atata timp cat vorbim de o agentie care nu a transmis nicio stire pana acum?
  • Puteti schimba imaginea cu cea de calitate, www.news.ro si salvati poza.. Are o dimensiune si calitate mult mai OK, decat aceasta:)

Trimite un comentariu