Skip to main content

Poziția ANAF despre evaluarea clădirilor în care funcționează Antenele: au cinci zile la dispoziție

 
Poziția ANAF despre evaluarea clădirilor în care funcționează Antenele: au cinci zile la dispoziție

ANAF a venit cu o poziție oficială în legătură cu evacuarea clădirilor în care funcționează redacțiile Antena 1, Antena 3 și a celorlalte posturi din grupul Intact. Termenul: cinci zile.

Publicitate

"Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Burești, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentințe judecătorești, a notificat, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilelele" spune poziția oficială a ANAF.

"Termenul pe care îl au la dispoziție persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării", se mai spune în document.

Poziția ANAF:

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Burești, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor O.G. nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentințe judecătorești, a notificat, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilelele anterior menționate.

Notificarea de evacuare s-a realizat în realizat în vederea punerii în executare a sentinței penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/8.08.2014, pronunțată de Curtea de Apel București, Secția a II-a Penală.

Termenul pe care îl au la dispoziție persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării, așa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, cu modificările ulterioare.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Deci sentinta a ramas definitiva in anul 2014.In ce an suntem stimabililor ?Prostitii pe "fanii"vostrii care va ridica osanale ca la sfintele moaste.puneti mana pe furci ,pe topoare si iesiti la"plimbare".

Trimite un comentariu