Skip to main content

Ascultați la o cască. Radio 21 emite mono la matinal, într-o campanie pentru siguranța pietonilor

 
Ascultați la o cască. Radio 21 emite mono la matinal, într-o campanie pentru siguranța pietonilor

Începând de astăzi, matinalele postului Radio 21 se vor auzi mono pentru a-i încuraja pe oameni să asculte muzică într-o singură cască și astfel să evite accidentele pe stradă.

Radio 21 și McCann București anunță lansarea campaniei GO MONO, pentru a-i face pe ascultători atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor pe stradă. Proiectul a fost lansat astăzi la matinalul "Dimineața'n mare fel cu Bogdan & Shurubel", care a emis exclusiv mono timp de trei ore. 

Publicitate

Campania postului de radio a fost lansată după ce un studiu a arătat că 46% dintre români ascultă muzică în căști în timp ce traversează strada și că numărul de accidente în care au fost implicați tineri care ascultau muzică în casti s-a triplat în ultimii șase ani.

“Daca ceva vi s-a parut “ciudat” la matinalul de azi, ne asumăm întreaga responsabilitate – am emis întregul matinal mono, ceea ce înseamnă că voi ne-ați auzit într-o singură cască. Va promitem că este pentru binele vostru! Prin Campania GO MONO ne propunem să educăm tinerii și nu numai cu privire la acest pericol și să le demonstrăm că muzica bună se poate asculta și într-o singură cască, pentru a ne asigura că auzim tot ce se întâmplă în jurul nostru când suntem pe stradă”, a declarat Bodgan.

Proiectul GO MONO se va derula pe o perioadă de 2 săptămani, timp în care vedete cum ar fi Delia, Călin Goia, Amna, Robert Toma, Mihail, Nicoleta Nuca sau Vanotek, vor susține mesajul campaniei și îi vor încuraja pe cei care ascultă muzică pe stradă (la radio și nu numai) să folosească o singură cască și să rămână atenți la trafic.

În aceeași perioadă, Radio 21 va premia ascultătorii care intră în jocul GO MONO și va avea activări speciale în online care să susțină campania și care să reamintească ascultătorilor să rămână în siguranță în trafic.

“Ne-am dorit să atragem atenția asupra unei problem grave – numărul de accidente în care au fost implicați tineri care ascultau muzică în căști s-a triplat în ultimii 6 ani. Împreuna cu Radio 21, timp de două săptămâni, vom demonstra că un gest atât de ușor de făcut îți poate salva viața”, a declarat Alexandru Vasile, Copywriter McCann București.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu