Skip to main content

Reacție după întâlnirea ANAF - Antena: ANAF scoate clădirile la licitație

 
Reacție după întâlnirea ANAF - Antena: ANAF scoate clădirile la licitație
ANAF merge mai departe cu valorificarea sediilor Antenelor. Reprezentanții instituției au anunțat într-o postare pe Facebook că „ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitație a bunurilor confiscate”. 
 
Precizarea vine după întâlnirea reprezentanților Antena Group cu cei ai ANAF. „Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a avut o întâlnire la sediul instituției”, se arată în mesajul acestora. „În cadrul discuției, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinței definitive nr 888 pronunțate de Curtea de Apel București”, 

Precizările ANAF:

Publicitate

„Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a avut o întâlnire la sediul instituției.

În cadrul discuției, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinței definitive nr.888 pronunțate de Curtea de Apel București în data de 08.08.2014 și continuarea procesului de validare a executării acesteia.

În conformitate cu OG. 14/2007 și în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitație a bunurilor confiscate. Serviciul de Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu