Skip to main content

Robert Turcescu va ajuta PMP pe partea de comunicare la alegerile locale

 
Robert Turcescu, la Nasul TV
Robert Turcescu, la Nasul TV
Jurnalistul Robert Turcescu va ajuta PMP pe partea de comunicare, a precizat preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Tomac, anunţă Mediafax.
Publicitate
„Robert Turcescu nu va candida din partea Mişcării Populare. Este adevărat că ne va ajuta pe partea de comunicare, dar atât", a declarat, pentru Mediafax, Eugen Tomac.

Clarificările şefului PMP au apărut după ce în presă au apărut informaţii despre o posibilă candidatură a lui Turcescu la primăria sectorului 5.

De altfel, jurnalistul a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că nu se va înscrie în cursa din MP pentru primăria Secotrului 5, fără însă a preciza dacă se va implica în campania electorală, alături de formaţiunea condusă de fostul preşedinte Traian Băsescu.

Colegiul Naţional al MP s-a reunit sâmbătă la Palatul Parlamentului pentru a discuta stadiul pregătirilor pentru alegerile locale şi candidaturile înscrise atât pentru primăriile de sectoare din Bucureşti, cât şi pentru municipiile reşedinţă de judeţ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mishu mishu
    De cand e Turcescu basist ? Raspuns : Dintotdeauna. Atunci ce cauta ca mediator la confruntarea dintre Geoana si Basescu in 2009, prefacandu-se neutru ? ***
  • Cristian Cristian
    Turcescu ai fost si vei fi un securist ***, *** lui Basescu.
  • Liviu Liviu
    Multi l-au pupat *** si ziceau ca este singurul jurnalist adevarat .Tanar frumos si liber .Colonele? Sictir , bre.
  • Bix Bix
    Până la urmă ăsta ce e? Ofițer acoperit, ofițer descoperit? Jurnalist? Consultant Politic? Pur și simplu o rușine și-atât?
  • Mm Mm
    Ce mizerie.
  • Thor Thor
    Ca dracu' sună formularea asta: "JURNALISTUL Robert Turcescu". Nu cred că există un singur articol despre acest personaj, pe tot internetul, care să nu conțină această formulare. Știu că respectivul avea un fetiș în a-și suprapune propriul nume cu profesia de jurnalist, însă expresia respectivă nu mai corespunde realității de mulți ani. Sau și-o fi schimbat numele pe cale administrativă și acum e trecut în buletin ca "Jurnalistul", după modelul Robert Nicolae Schengen Turcescu?

Trimite un comentariu

sus