Skip to main content

Robert Turcescu va ajuta PMP pe partea de comunicare la alegerile locale

 
Robert Turcescu va ajuta PMP pe partea de comunicare la alegerile locale
Robert Turcescu, la Nasul TV
Jurnalistul Robert Turcescu va ajuta PMP pe partea de comunicare, a precizat preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Tomac, anunță Mediafax.
 
„Robert Turcescu nu va candida din partea Mişcării Populare. Este adevărat că ne va ajuta pe partea de comunicare, dar atât", a declarat, pentru Mediafax, Eugen Tomac.

Clarificările șefului PMP au apărut după ce în presă au apărut informații despre o posibilă candidatură a lui Turcescu la primăria sectorului 5. 

De altfel, jurnalistul a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că nu se va înscrie în cursa din MP pentru primăria Secotrului 5, fără însă a preciza dacă se va implica în campania electorală, alături de formaţiunea condusă de fostul preşedinte Traian Băsescu.

Publicitate

Colegiul Naţional al MP s-a reunit sâmbătă la Palatul Parlamentului pentru a discuta stadiul pregătirilor pentru alegerile locale şi candidaturile înscrise atât pentru primăriile de sectoare din Bucureşti, cât şi pentru municipiile reşedinţă de judeţ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De cand e Turcescu basist ? Raspuns : Dintotdeauna. Atunci ce cauta ca mediator la confruntarea dintre Geoana si Basescu in 2009, prefacandu-se neutru ? ***
  • Multi l-au pupat *** si ziceau ca este singurul jurnalist adevarat .Tanar frumos si liber .Colonele? Sictir , bre.
  • Până la urmă ăsta ce e? Ofițer acoperit, ofițer descoperit? Jurnalist? Consultant Politic? Pur și simplu o rușine și-atât?
  • Ca dracu' sună formularea asta: "JURNALISTUL Robert Turcescu". Nu cred că există un singur articol despre acest personaj, pe tot internetul, care să nu conțină această formulare. Știu că respectivul avea un fetiș în a-și suprapune propriul nume cu profesia de jurnalist, însă expresia respectivă nu mai corespunde realității de mulți ani. Sau și-o fi schimbat numele pe cale administrativă și acum e trecut în buletin ca "Jurnalistul", după modelul Robert Nicolae Schengen Turcescu?

Trimite un comentariu