Skip to main content

VIDEO. Senatoarea Cristiana Anghel s-a supărat pe Pătraru: a cerut declaraţia de avere a jurnalistului

 
VIDEO. Senatoarea Cristiana Anghel s-a supărat pe Pătraru: a cerut declaraţia de avere a jurnalistului

Senatoarea Cristiana Anghel vrea să ştie câţi bani are Dragoş Pătraru, realizatorul Starea Naţiei la TVR. Aceasta a depus la Senat o hârtie prin care solicită declaraţia de avere a jurnalistului, după cum a anunţat Pătraru pe pagina sa de Facebook. .

Publicitate

„Bineînţeles că noi o să-i răspundem la emisiune. Dar ce mi se pare senzaţional este că un om, ca parlamentar, când vrea să facă un demers, se interesează. Dacă dânsa ar fi făcut-o, ar fi aflat că eu, ca jurnalist, nu depun declaraţie de avere, declaraţie de interese şi aşa mai departe”, a declarat Dragoş Pătraru pentru Paginademedia.ro.

De ce s-a supărat senatoarea? „Săptămâna trecută am avut un material la emisiune. Noi am spus că e foarte urât ce a făcut Cristiana Anghel pentru că dânsa este într-un conflict real de interese, ca parlamentar care a fost plătit de Antena 3, să vină să-l facă criminal pe primul ministru. Şi am sancţionat acest derapaj care nici nu mai merită discutat", a povestit Pătraru pentru Paginademedia.ro.

„Am dat dovada în emisiune că doamna Cristiana a câştigat din drepturi de autor de la Antena 3 vreo 300 - 400 de milioane de lei înainte să fie parlamentar. Când ai făcut asta, când tu eşti parlamentar numit de Antena 3, practic, ai tupeul să faci un asemenea atac de o asemenea duritate la primul ministru şi la nişte instituţii ale statului? Dânsa a pierdut orice simţ al măsurii, al ruşinii", a mai adăugat Pătraru.

„Ce e de remarcat e că doamna care luptă în Parlament pentru libertatea de exprimare numindu-l criminal pe primul ministru, iar atunci când este contrazisă de nişte jurnalişti cu nişte dovezi concrete, dânsa încearcă, prin nişte căi tâmpite, să-i intimideze pe acei jurnalişti", mai remarcă realizatorul emisiunii Starea Naţiei.

El a mai precizat că nu o dată senatoarea Cristiana Anghel l-a felicitat pentru conţinutul emisiunilor sale. "Direct pe Facebook mi-a scris mesaje private în care mă felicită".

Dragoş Pătraru, despre senatoarea Cristiana Anghel:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luncan Oradea Luncan Oradea
    Propun să se instituie titlul de PRIMA ȚAȚĂ a ROMÂNIEI, care să fie atribuită tovarăşei senatoare H’ANGEL CRISTINA
  • LEONARD LEONARD
    huoo !!!!! ***i
  • geo geo
    Pe mine chiar nu mă interesează veniturile individului.
    Și, apropo, pentru habarniștii care postează aiurea, din câte am citit, omul nu este plătit din bani publici, ci din publicitatea pe care reușește să o aducă în calupurile publicitare care încadrează emisiunea...și din banii din publicitate mai plătește și televiziunea publică pentru spațiul de emisie pe care îl ocupă.
  • pungasel mic pungasel mic
    Mataluta esti platit din bani publici, deci cam trebuie sa stim cat castigi!
    Antena 3 ii castiga pe piata libera si plateste impozite din care te infrupti matale!
  • an an
    Nu merita să ajungă în parlament această duduie, nu o recomndă nimic, are numai inițiative penibile și un comportament de mahala, un om se poate impune prin respect și idei interesante, nu prin urlete in parlament...
  • john john
    ***
  • hehe hehe
    Asta daca nu e Prosta până la capăt nu se lăsa!

Trimite un comentariu

sus