Skip to main content

Serialul Vinil, creat de Scorsese și Mick Jagger, a debutat pe HBO simultan în România și Statele Unite

 
Serialul Vinil, creat de Scorsese și Mick Jagger, a debutat pe HBO simultan în România și Statele Unite

Serialul Vinil, creat de Martin Scorsese, Mick Jagger și Terence Winter, a avut premiera în această noapte, la ora locală 4.00, simultan în România și Statele Unite. Primul episod din noua producție originală HBO va fi difuzat și în reluare, în această seară, de la ora 20.00. 

Primul episod al dramei este disponibil gratuit și pe HBO GO. Următoarele episoade ale primului sezon vor fi difuzate în fiecare luni, la ora 20.00.

Publicitate

Creat de Mick Jagger, Martin Scorsese, Rich Cohen și Terence Winter, Vinil face o călătorie prin industria muzicală din New York-ul anilor ’70, la începutul erei punk, disco și hip-hop. De altfel, în serial joacă și fiul lui Mick Jagger, James, care joacă rolul unui solist dintr-o trupă rock.

Episodul pilot este regizat de Martin Scorsese. Terence Winter și George Mastras au creat serialul, iar povestea a fost scrisă de Rich Cohen, Mick Jagger, Martin Scorsese și Terence Winter.

Primul sezon are 10 episoade. 

Povestea serialului Vinil

Richie Finestra, fondatorul și președintele American Century Records, încearcă să-și salveze compania fără să-i distrugă pe cei care îi ies în cale. Cum pasiunea sa pentru muzică și descoperirea noilor talente nu mai sunt la fel de intense, iar American Century e la un pas de a fi vândută, Richie trece printr-un eveniment care-i schimbă viața și îi reaprinde pasiunea pentru muzică, dar îi afectează viața personală.

Din distribuție:

 - Bobby Cannavale

- Olivia Wilde

- Max Casella

- Ato Essandoh

- P.J. Byrne

- James Jagger

- Ray Romano

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu