Skip to main content

FOTO. Smiley, către MAI: Găsit buletin, acum știu de unde vin. Campania de informare a trecut la următorul nivel

 
FOTO. Smiley, către MAI: Găsit buletin, acum știu de unde vin. Campania de informare a trecut la următorul nivel

Ministerul Administrației și Internelor l-a convins pe Smiley să nu mai umble fără buletin. Artistul a apărut cu un buletin în mână într-o postare pe Facebook a MAI.

Ministerul Afacerilor Interne continuă astfel seria de postări amuzante pe marginea melodiei lui Smiley "Pierdut buletin". De data aceasta, Smiley s-a implicat activ în campania de informare a MAI. Artistul apare în mai multe fotografii alături de câțiva polițiști și un document specimen. 

Publicitate

Buletinul realizat special pentru Smiley în campania de informare a MAI conține următoarele "informații":

  • CNP: Oarecare
  • Nume: Smiley
  • Prenume: Omul
  • Cetățenie: Fii tu România
  • Loc naștere: Acasă
  • Domiciliu: Plec pe Marte

În noua sa postare pe Facebook, "MAI îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii!" și spune că în urma "demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate".

Ministerul Afacerilor Interne vorbește și despre avantajele deținerii unui buletin:

"Fii și tu ca #Smiley, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!"

Această campanie, care l-a avut ca protagonist pe Smiley, a început la jumătatea lunii ianuarie și s-a bucurat de un succes uriaș. În doar nouă ore de la publicare, pagina de socializare a MAI a câștigat mai bine de 5.000 de fani noi, postarea a fost distribuită de peste 4.300 de ori și a adunat 15.000 de like-uri și 500 de comentarii.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu