Skip to main content

Serialul Soția perfectă nu va mai fi produs după sezonul șapte

 
Serialul Soția perfectă nu va mai fi produs după sezonul șapte
Foto: hollywoodreporter.com

Soția perfectă, serial difuzat în România pe Diva, nu va mai fi produs după sezonul șapte, scrie HollywoodReporter.com. Anunțul a fost făcut de CBS în timpul celei de-a 50-a ediție a Super Bowl, care s-a desfășurat ieri seară în Statele Unite ale Americii. 

Ultimul episod din Soția perfectă/ The Good Wife va fi difuzat în America pe data de 8 mai, potrivit reprezentanților CBS, citați de HollywoodReporter.com.

Publicitate

„Nu a fost niciodată ușor să-ți iei la revedere de la una dintre bijuteriile stației, mai ales când este vorba de una dintre cele mai bune producții ale televiziunii", a spus Glenn Geller, președintele CBS Entertainment. 

„Dar este, de asemenea, și normal să închei povestea după șapte sezoane, mai ales atunci când serialul este în topul producțiilor de acest gen. A fost un adevărat privilegiu pentru CBS să difuzeze și să producă serialul The Good Wife. Multumim actorilor extraordinari care au jucat în acest serial, în frunte cu Julianna Margulies, scenaristului și echipei de producție, condusă de Robert și Michelle King, care au dat viață unui serial deștept și sofisticat. Este un serial al cărui prestigiu va crește pe măsură ce episoadele sale vor fi revăzute sau descoperite de noi telespectatori mulți ani de acum înainte", au spus reprezentanții CBS. 

Primul episod din Soția perfectă a fost difuzat pe 22 septembrie 2009 în Statele Unite.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • serialul va continua incepand de anul viitor pe Netflix , la fel se va intampla cu No ordinary family care va fi reluat, inafara de astea vor mai intra in productie un serial inspirat de Saved by the bell si unul inspirat de Melrose Place(varianta cu Beverly hills picand din cauza copyrightului)

Trimite un comentariu