Skip to main content

TOP ȘTIRI. Legea defăimării a cucerit Facebook-ul

 
TOP ȘTIRI. Legea defăimării a cucerit Facebook-ul
deputati parlament

Trei dintre cele mai distribuite știri pe Facebook au fost ieri despre legea defăimării, inițiată de Liviu Dragnea. De interes pentru internauții români a fost și o știre publicată de ProTV.ro despre un român care conduce o grădiniță în Norvegia, dar își crește copiii în România. 

Articolul intitulat "Conduce gradinite in Norvegia, castiga mii de euro/luna, dar isi creste copiii in Romania. 'Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu'" a fost distribuit de aproape 500 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din material:

"Oslo, centrul orasului. O dimineata de sambata si o cladire construita acum aproape o suta de ani. George Alexander vine la munca. A ajuns in Norvegia acum mai bine 20 de ani si s-a specializat in managementul educational. Conduce 2 gradinite si raspunde de confortul, siguranta si educatia a peste 150 de copii."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de știri se mai numără trei de pe B1.ro și una de pe ziare.com.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. protv.ro, “Conduce gradinite in Norvegia, castiga mii de euro/luna, dar isi creste copiii in Romania. "Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu"”,

- 464 share-uri pe Facebook.

2. b1.ro, “"Legea defăimării”, aprobată în comisii: Amenzile pentru postările pe Facebook ar putea ajunge până la 100.000 de lei (VIDEO)

- 413 share-uri pe Facebook.

3. b1.ro, “Dragnea, despre ”Legea defăimării”: Este importantă pentru că România trebuie să rămână o insulă de stabilitate. Ea va avea susținere pentru că românii sunt toleranți (VIDEO)”

- 326 share-uri pe Facebook.

4. b1.ro, “"Legea defăimării este un pumn în gură pentru apărarea celor protejați". Traian Băsescu, despre legea lui Liviu Dragnea, care încearcă să pună botniță internetului și jurnaliștilor (VIDEO)”

- 249 share-uri pe Facebook.

5. ziare.com, “Pericolele presei: "Romanii sunt supusi unui program de imbecilizare nationala" - de la Breaking News la stirile pe surse

- 229 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu