Skip to main content

Un apropiat al lui Sebastian Ghiță iese din acționariatul România TV

 
Un apropiat al lui Sebastian Ghiță iese din acționariatul România TV
Romania TV

Radu Mihai Tronaru, un apropiat al lui Sebastian Ghiță, iese total din acționariatul România TV. Acesta deținea, conform ultimei declarații depuse la CNA, 5% din Ridzone Computers, compania care operează licența postului de știri.

În urma modificării, Ridzone Computers are un singur acționar. Este vorba de Gheorghe Catrinel Maria, care deține și funcția de manager al companiei.

Publicitate

CONTEXT. Aceasta este a doua modificare de acționariat în patru luni de zile. În noiembrie 2015, compania RTV Satellite a ieșit din acționariatul postului controlat de Sebastian Ghiță, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În locul societății a intrat Catrinel Gheorghe, cea care are funcția de manager, potrivit informațiilor postate pe site-ul postului.

Astfel, în toamna anului trecut, Ridzone Computers avea următoare structură de acționariat: Catrinel Gheorghe (96%) și Radu Mihai Tronaru (4%).

La momentul respectiv, reprezentanții postului au făcut o mențiune interesantă în documentația depusă la CNA și anume că în acționariatul postului ar putea intra un „grup european de media”, fără a se preciza însă numele acestuia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu