Skip to main content

Un comentator sportiv de la Dolce Sport și-a făcut revistă de atletism. Andreea Ibacka, pe copertă

 
Un comentator sportiv de la Dolce Sport și-a făcut revistă de atletism. Andreea Ibacka, pe copertă

Pe o piață afectată de criza economică, o nouă revistă își face apariția la chioșcuri. Berti Panaiot, comentator sportiv al televiziunii Dolce Sport, a lansat revista de atletism Running Mag. Publicația apare pe piață o dată la două luni.

Publicitate

Andreea Ibacka apare pe coperta primului număr al publicației (ediția februarie - martie), care vorbește despre primele ei experiențe legate de alergare.  

"Running Mag este un proiect personal. Fenomenul alergatului ia din ce în ce mai mult amploare în România. Aceasta este o piață în creștere și într-o perioadă nu foarte lungă va putea susține o astfel de revistă", a declarat Berti Panaiot, publisher-ul revistei. 

El a mai spus că revista se va susține, în principal, din publicitatea la produse destinate alergătorilor și, mai mult decât atât, publicația este un suport pentru cinci competiții de alergare care vor fi organizate anul acesta. 

Primul număr prezintă, printre altele, povestea Constantinei Diță, medaliată cu aur la maraton la Jocurile Olimpice de la Beijing, precum și sfaturi pentru cei care aleargă sau pentru cei care vor să se apuce se acest sport.

Redacția este formată din jurnaliști cu experiență în domeniul sportiv, dar și experți în medicină sportivă, nutriție și antrenori de atletism, potrivit reprezentanților revistei. 

Noua revistă 84 de pagini, se distribuie în rețeaua magazinelor Inmedio și este disponibilă la prețul de 9,90 de lei. 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Poate faceti si o emisiune dedicata motocrossului si endurismului din Romania si in general curselor auto-moto si cele nationale dar si celor private gen Motocross Cup , Motor Park Adancata , Academia Titi Aur , ETC

Trimite un comentariu