Skip to main content

Valentin Jucan, membru CNA: Ceea ce face Antena3 se numește dezinformare și șantaj public

 
Valentin Jucan, membru CNA: Ceea ce face Antena3 se numește dezinformare și șantaj public

"Ceea ce face Antena3 se numește dezinformare și șantaj public", a scris Valentin Jucan, membru CNA, pe pagina sa de Facebook cu privire la emisiunea maraton Sinteza zilei, transmisă aseară pe toate cele cinci posturi ale grupului Intact.

Publicitate

Acesta și-a argumentat această declarație prin faptul că Antena 3 ar fi știut din august 2014 că trebuie să se mute.

"De ce? Fiindcă Antena3 știa din august 2014, data hotărârii judecătorești rămasă definitivă, faptul că trebuie să își găsească alt sediu. Au sperat că vor fi ținuți în brațe", a scris Jucan, pe Facebook.

Valentin Jucan a mai spus că va sesiza plenul Consiliului cu privire la emisiunea Antenei 3 în care s-a dezbătut notificarea ANAF-ului prin care a anunțat posturile grupului Intact că trebuie să se muta în cinci zile.

Aceasta nu este prima reacție a unui membru al Consiliului Național al Audiovizualului.

Aseară, Radu Călin Cristea s-a exprimat în favoarea Antenelor spunând că "aspectul cel mai frapant în năvălirea agenților ANAF ține de cenzură și intimidare”.

"E foarte rău când instituțiile statului dau ultimatumuri democrației. Ceva e putred cu instituțiile acelea, așa cum putred e însuși gândul de a închide o televiziune, oricare ar fi aceasta. Antena 3 nu e doar o televiziune, ci un fenomen mediatic", a spus Radu Călin Cristea într-un mesaj scris transmis Antenei 3, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu